Sunday, November 30, 2008

T.a.g.g.e.D.!.!

apo kebondo eh tag tag ni....hadoi...first time ni....mahin jawab jek la....soklan nye berbunyi...

"WHAT IF YOUR EX-GIRLFRIEND/EX-BOYFRIEND SAID THESE TO YOU......"

1.hi,how r ya?
ans : alhamdulilah....sehat..pastu wa kompom bagi salam...assalamualaikum...ngehngeh

2.hey!you wanna go to mall?
ans : bile nk g tu??? nk wat pe???

3.i love you..
ans : thanks...but i love my "SUPER GREAT GF"

4. do you want some cookies?
ans : bleh bleh....wa mmg lapar ni beb...

5.can u take me a picture?
ans : haha...my pleasure...bleh test skill potrait plak kan..asik landscape n nature jek...

6. help me in my homework
ans : keje i pon xsiap beb...

7. here's my gift to you
ans : hambik je la....org nk bagi..kang tolak kang org kate kite sombong plak....hadoiyai...

8. let's just be textmates
ans : boleh..xde masalah...tp time kredit xde n time i ngn my "BEST FREN aka ??" xreply sorry la ek...

9. do you want me to buy u an ipod?
ans : wah.....bleh letak lagu andra bnyk2 kt dlm tu...ipod shuffle pon ok..leh bawak music shuffle dlm tu...

10.let's sit together in the bus..
ans : pergh..lame dah i xnaik bas....i hav my super car with bunyi tikus inside...hahaha

11.hi baby..
ans : baby sape???

12.you still cute
ans : cute ke i??? xde la...ni sume tuhan bagi kite pinjam jek..so ALHAMDULILAH

13.i still love you
ans : love me??? wah....camne leh jd camtu??? but i stick with my decision...ngehngehngeh

14.can i visit your house?
ans : bleh bleh meh la.....nk makan ape ckp jek...

15.do u love me
ans : uik..xbaik la nk jawab soklan ni...sbb i sgt syg famili i....sgt sayang DK....


Follow these instructions:
named 5 candidates on ur listask them to complete this tag repost on their blogwrite the title"WHAT IF UR EX SAID THIS TO U?"

pammm pammmm pammmm..saperkah mangsanyer??

1 loyai
2 flyingtoyol
3 L@N
4 FS
5 kumbangsepi


ha.....dah la tu....tak reti siot wa nk jawab mende2 camni...tp wa sahut cabaran la...wa jawab jek...hahaha...semoga berpuas hati...

(")


nothing to say......tp nk say jugak la...hahahahah sengal kan wa ni....ni la rupenye perubahan pade rambut wa....ntah macam hape pon hentah...tp layan je la....tumbuh balik pasni wa alter la...hehe
adus...nape la wa rase macam bnyk cte je wa nk tulis ni....tp korang public ni takleh tau detail la macam sume bestfen aku tau kan....nk tau meh kuar ngn aku...

second story....

cte kedua ni wa xmau cte bnyk....wa nk quote satu ayat jek.. "ha...ni la contoh eh yo..." hadoi.... sukar nk ckp camne la perasaan wa time ni kan....kehkehkeh....atuk?? sporting siot...abah??? wa....ini blom bleh tawan lagik...huhuhu..klu mak??? siap kene cakar ngn pisau siot (cakar gurau2 je la)
hahaha....ngeh ngeh...."N²O = marangkerapumarangsekeper dioxside" wakakaka....bodoh tak persamaan ni??? same la bodohnye lawak "antoo fighter" dem.....hahahahaha tp kan....walaupon wa tgk cte tu...tp...tp...tp...tp....WA HAPPY SGT!!!!!!!!!!!!!! wa x pernah rase hepi camni beb...I.ndia L.ima O.scar V.ector E.cho Y.ankee O.scar U.niform!!!!!

Saturday, November 29, 2008

MY JELAJAH SELATAN!!!

trutt..trutt....trurtt...

korang nk tau tu bunyi ape??? tu la bunyi buzzer kt dlm badan aku ni soh bertindak...so...tindakan pertama amik cuti...tindakan kedua pastikan duit cukup nk pegi merayau...tindakan ketiga BE MYSELF!...hahahahah

dalam keadaan yang hampir kepada paranormal...aku menghenjut kenderaaan ku ke JB.....first time wat gile camni....first ke??? bnyk kali dah la....so...aku g sane atas dorongan SIFUK aku....korang kenal nye la....biase la klu SIFUK dah pgl kene datang beb...arahan tu...hahaha

so nnt aku sambung blk cte JELAJAH SELATAN ni dgn gmbr la k...sbb aku nk cte mende penting dlm ni...hahaha malas nk wat entry bnyk...so aku wat 2 in 1 la..hahahaha


I"LL TRY TO MAKE 10.19.10.85 TO BE MY IP NUMBER!!


hehehe...now im in my way...no turning back...watever in front of me i will face it n fight for my rite...

now aku nk korang sume dengar lagu dari band indo....im an indo freak..."Andra n The BackBone" titled "Main HATI"....demm....jiwang siot...lantak la korang nk ckp pe....yang pasti aku simpan lagu ni agak lame la tuk sumone yang aku admire selame ni...nk tau bpe lame??? kahkahkah..mustahil nk bgtau korang...tak pon meh la aku post lirik lagu tu....kekeke...


Seribu wanita yang pernah singgah
Hanya datang dan pergi dan tak ada hati

Kau pun datang ada yang berbeda
Mengapa begini apa yang terjadi

Tak pernah sebelumnya
Tak pernah ku duga


Ku akui ku main hati
Ku tak bisa tuk memungkiri
Ku main hati

Bersamamu ku rasakan
Yang tak pernah kurasakan sebelumnya
Pencarianku berakhir
Karna ku tlah temukan dirimu

Ku main hati … Ku main hati


ha...nah....ni la lirik lagu yang aku simpan tuk SOMEONE tu....hahaha....aku tak mampu nk tipu diri sendiri lagi beb...skang ni aku nk senyum puas²......i hope all the things CLEAR rite now!!

ade satu quote yang ucap depan mate die...tp aku still takut nk ckp sbb aku ni kan PEMALU...tp sbb kali ni aku yakin dgn diri aku sendiri....selamberrrrrrr laaa.......

handphone nokia E71 sifuk jadi saksi...."***** ***** *** **** ****** I LOVE U VERY MUCH!"
(gune kaler fev sape ni???)


wah....jiwang seh..tak larat....tp...aku tetap larat beb....sbb inilah mase tuk bertindak....hehehe...chow.....salam...



Tuesday, November 25, 2008

i'm AWAY

kekeke....entry title mcm dah nk mati plak kan...keke...so aku off dlm mase seminggu...so aku nk pegi menenangkan diri aku....


aku ade 2 lagu yang nk sumone dengar...

1. andra n the backbone - "main hati"
2. andra n the backbone - "selamat tinggal masa lalu"

aku tgh hepi dari jauh dari KL....so...bye...

Monday, November 24, 2008

wat a WORLD

baru je aku tulis entry baru kat bawah tu....hahahahahahaha...bumi ni mmg mencabar aku...xsampai 10minit...aku kene "hempap" balik.....yeah....WLW6476...NBQ6957..ready to roll???? yeah.....my therapy....speeding....yihaa.....230kmh...thats my record...yehaa...tonite i will break it to 250kmh....wish me luck guys.....bubbye all....salam..

inilah brake yang akan memastikan kelajuan boleh dicontrol nnt....brembo evo5




inilah enjin 6A12TT yang akan dilenjan nnt...target 250kmh..


inilah rupe kereta nye....simple!!!!!

hahaha....my pleasure...my pleasure...adakah aku akan ke JB???? mungkin...

i am CHANGED!

thank to my beloved mama a.k.a Puan Hamnah Hassan....selame ni i neva argue with ur words...so i will stick with it forever...I LOVE HER very much ok....so xde topic besar sgt today...juz i expressed it on this entry title....see at the top....ERMAN BIN IBRAHIM backs....i juz being myself rite now...xnk menipu sesape...baru je lepas ilang sorang kawan terbaik aku...n aku sudah btau sume isi ati aku kt sesape yang menerima...now...my time to change...ok sume...come here back in my blog...aku akan pastikan karya2 aku selepas ni akan menunjukan peningkatan skill aku....

p/s : wah...lame siot tun toyol call aku semalam...terharu pon ade...tun n loyai...thanks a lot with all of ur words last nite...i love the word "sarkis jinak"...kekeke..

kekeringan hati ku akan kembali...LOVE??? i will more love my family n my hobby n sumone...
who this sumone??? haha...hint die senang je..."aku takleh lawan kate hati aku"...im take a risk rite now...makcik thanks for the msg2 makcik semalam...im 23 rite?? wat pe pening2 kan...enjoy..take my precious time in my life...yeah...itu makcik aku...wa nk berambus..salam...

bullet in my head??? ya....shot me!!!!

Friday, November 21, 2008

anak kecil....

hehehe...best je tgk dak2 ni main sampan kecik tu....bnyk lagi gmbr lain...tp aku amik yang ni sbb x la terikat sgt sgn grip normal penagkapan gmbr iaitu tegak kan...so senget2 sket la...ade variasi sket..walaupon tah pape kan...tu tgh sikit tu bapak die...so..diorng ni bermain dlm jagaan abah nye la...best kan??? aku amik gmbr ni time aku snap2py org kawin kt pD...so amik peluang la...disebabkan bnyk je mase yang aku rase terluang kt opis ni...(terluang la sgt kan) hahaha...so aku seperti membuke 3 software utama or aku panggil software ni name lain nye "sheild","atomic bomb" becoz...ye la...dah aku ade sniper...klu sniper agak x menarik tembakan nye...gune la atomic bomb supaye kasi letup trus..n use shield to protect sub-fault dlm hasil tembakan tu...hehehehehe....software nye ialah...ha...Adobe Illustrator, Adobe Photoshop and Adobe LightRoom..haha..sume cracked CS3....


soft reflection of OMBAK....

hurm....


hahaha...aku pon makin pelik la...nape la aku post2 gambar cengini je kan....ni sbb nye aku makin dapat tgk bnyk ciptaan Allah yang mmg best2.....ye la..selalu kite tgk mende tu bergerak kan...one u start hold a camera...u will know wat i mumbling aroung...kekeke...hope u all enjoy tgk gmbr2 aku..walaupon kureng kan...xpe lah...insyaAllah..klu aku rajin mentelaah camera ni aku pandai la kot...xla korang boring tgk gmbr camni....salam...

matahari....

matahari nk kemane tu???

kecewa btol la...scene2 camni aku takleh nk capture btol2....tp ntah la kot2 ade plak org suke kan...so aku juz letak kt sini je hasil2 tembakan aku ke langit....tgh up teknik menembak ni....

Thursday, November 20, 2008

HAPPINESS~~~~???

pakcik @ pasar payang ,terenganu

hurm....entry kali ni..aku nk cte pasal nape aku amik gmbr pakcik ni...aku sedar klu nk ckp pasal kualiti gmbr ni tak lah hebat mane..sbb kelemahan lens kan...so maafkan aku...tp aku yang menarik aku tuk menyelambekan diri menembak pakcik ini sbb aku terpikir la time aku tgh makan la aku terpandang pakcik ni...bahagie ke die??? ade ke duit nk makan??? nk idup cam org lain??? tp aku yakin die bahagia dgn kehidupan die....tgk dari care senyuman tu aku bleh pasti die bahagie dgn care idup die yang mcm tu...so dlm pade makan , gelak2, tp dlm otak aku pusing2 pikir...bahagie ke aku??? ape makne bahagia??? macam mane kehidupan aku time umo aku macam pakcik ni??? sume aku terfikir..bukan saje nk pikir pon...alhamdulilah...aku tersenyum gak...yang pasti ..ade orang lagi sayang aku....ingt kat aku...terutama famili aku...dan 'die' ....aku tgk baju klawar je aku ingt 'die' sbb die mmg wat aku ingt kat die....so capai satu tuk 'die'....hehehe...walaupon xreti pilih kan...to all my family members who read this entry...kite still strong family...kadang2 je ade misunderstood sket kan..so let it be k...

so korang camne plak??? aku nk ckp kt korang ni...this is the beautiful inside the lens....wekekeke...

my LENS arrived.....yahoo~~!!!!



wallla....ni sume aku tak tahan nk test result lens aku pas servis nye pasal la ni...kul 3 pagi baru smpai umah...sejuk..ujan...masuk bilik....capai body 400D....trus attach.....walla....aku ade dah lens jauh....yahoo.........tp xla sehebat single f stop nye lens kan...but aku masih percaye seseorg dibelakng camera itu lah paling penting sekali....hahha (ayat cover sbb xde pitih nk beli yang single f stop nye lens)

Wednesday, November 19, 2008

kEmAnaMenGhiLanG????

where is it????


aku kembali dgn gambar yang tah pape...tp pada aku...macam ade mende la gmbr ni...sbb time skang ni gmbr ni mcm kene ngn aku....how to fix this prob??? cube itam tu mesti dah ilang kan...n how i want to fix it??? gitu lah cte nye....haha..tp pade korang...aku rase boleh la korang nk berkarya menggune kan gmbr ni....wa harap kumbang sepi dapat tolong wa ungkapkan..hahaha...so kali ni dlm komen aku...aku nk korang buat satu quote tuk gmbr ni...wah..best gak main camni kan....ok ok..mule kan..n silekan....

Trip to AQUARIA....




hahaha...aku hampir terlupa yang aku ade snapy² kt sane....ni baru hingt...tinggal kan keje opis..upload dulu...wakakaka....b4 masuk tu...aku layan la dorang2 ni posing2 gitu...background mesti KLCC la kan..hehe...yang si adib plak...KAY ELL ci ci....wakakakaka xpe la kecik lagi ..tp alahai comel nye la....wakaka...tu anak buah aku lagi sorang tu..Nurul Izzah Aqilah...tersenyum je...good gurl...so...kitorang menghabiskan mase hampir 3jam kt sane...hav fun la..layan dak2 kecik ni sume...aku kan suke je melayan dak2 kecik ni...suke je time dorang hepi..lari sini sane...tp aku pelik nape la ade mak bapak bile anak dorang belari lari even kt taman...eish eish...biar la dorang nk rase bebas kan...btol tak...ok...daa....LUV u ALL!!! ahaks...macam pompuan plak...ah..lantak la...wa nye famili mesti la wa sayang....chow....

Happy Birthday Dik Lan....♥

belated birthday boy

semalam 18 November 2008...aku hampir terlupe...aiyakk...dah 13 tahun rupenye adik wa ni...tp kecik je die..cam aku gak...time sekolah dulu kecik je...xde sape pon nk tego time tu..maklumla ketot kan...hahha...ok to my lil'bro....

"selamat hari lahir...eman harap ko blaja la ape yang ko minat...ngn eman mmg xde hal...yang penting ko jage bebaik mama n papa kt umah tu...sbb tinggal ko sorang je leh tgk kan mama n papa...PSP ko eman dah beli kan...baju Jersey Manchester United nnt eman cari kan...dun wery...jage kedai bebaik...ok chow bro....ingt posan den ni...hwahwa..."

ucapan kt atas tu tuk dik lan la...korang takyah bace pon xpe...sbb wa da bg url ni soh die bace..hehe...wa sayang adik wa sorang ni..sbb die ni mmg ikut je care aku...skang ni aku tgh ajar die network skill...stakat pasang stremyx korang call bawak je die...tp kelemahan still ENGLISH!! dem..susah btol la kan..sbb sume software dlm english...tp aku rase di eni bleh...bab bola...korang try la challenge die nye knowledge especially bab Manchester United...adik abg same je...wa satu family M.U beb....sampai mak wa pon kenal Rooney...wakakak Ronaldo tak kenal..hahah wa buat special sikit tuk si dik lan ni sbb wa tau die ni la permata mak bapak aku...sbb tingal die sorang je kat umah tu...sbb yang lain dah kawin, aku plak duk keje kt bandor ni, adik pompuan aku duk asrama...ha sape lagi?? die je la...selalu kene marah pastu dapat pujuk blk..haha..mak aku xde keje..marah die..pastu nk mintak tolong ..pujuk die balik...untung nye la...hehe..k la asik cite pasal die je plak..ok la...comment la klu nk wish die birthday...nick die dik lan....chow...salam...

Tuesday, November 18, 2008

ConVoy PanTai tiMuR [ 15,16,17 November 2008]

alhamdulilah....start ari jumaat aritu hati aku ni macam ade sikit rase xbest je nk join konvoi ni..ntah tak tau nape..tapi aku layan kan aje...aku gerak ke sane around kul 3 a.m ari sabtu...gerak naik kereta laju Azwan Sulong a.k.a oga...BFP822...oga,pok loh ngn aku...bertige je pegi...jalan slow² relax je...dlm perjalanan...aku ngn oga...bercerite je..sbb xnk layan mate ngntuk...tp pok loh...asik rehat mate je..hahaha..jalan punye jalan...sampai la kemaman dlm kul 6 a.m...singgah umah akim skyhawk...hahaha aku baru kenal akim skyhawk ni...hahah..xpe mudah mesra kire ok...sampai2 je bukak laptop...lepas rindu sat..wakakaka..pastu dapat la lelap sejam..bgn balik..trus siap nk g kt tempat berkumpul...kt SPS kemaman kot..hehe..sampai sane ramai dah dorang tgu..tgh makan la..pasang stiker konvoi la..meriah gak la..setelah hampir 4 5 bulan xde konvoi...kami gerak dari situ trus ke PCB Resort...hotel 16 bintang...kekeke....ok la..dah sampai mcm biase la rehat la..xde la rehat sgt trus g pantai..amik angin..fuh...lega beb lega..mlm diner..pas diner wa duk sorang tepi pantai tgk bulan..n lu org paham la klu moment time tu pikir ape kan...wakakakak..bulan mmg cun..tp kesedihan kt sniper aku...peluru tak cukup hebat nk tembak gmbr bulan ngn reflector chy kt air laut tu...adehh...TUN!!! tolong....hahah aku ,ajlan ,oga dgn sukerela menjadi cameraman dlm konvoi kali ini...brape bnyk gmbr? lu org hanye bayang gak gmbr sebanyak 10GB....amacam gile tak??? hahaha... ok la..klu nk cte sume dlm ni nnt gmbr xde cite plak..haha so aku nk name kan convoy ni "convoy terkene"
kekekeke

Friday, November 14, 2008

test embed plus jiwang karat~~~♥


ha ni la die penyayi lagu CRUSH.....david archuleta...cam budak2 kan...awek2 suke la muke camni...licin jek...wakakaka....tetibe dengar lagu ni pepagi n slalu kat fly.fm cam best...so aku try tgk lirik...mmg best....so sape nk lagu ni dlm bentuk *.mp3 sila hubungi erman bin ibrahim di talian 012.9148014...emel jek...

will i am song ~~~☻heart broken☻

describe it....

nothing to describe it anymore....u all can describe it anythings....this photo was shot at putrajaya...same date with Jambatan Wawasan was cought by me....but this time me,myself n i wan u all to describe wat happen until i doing like this....dun comment but please think wisely...when n what moment you all will act like this...♥PEACE♥

Wednesday, November 12, 2008

apo eh ni???

sapo neh???

koleksi sumbang mahram antara ajlan dan azwan....hahaha...aku bosan..xde mende nk wat..selambe la post sini...

eRmaN???!!

erman ke ni??? ke bojeng?? ke anak pak brahim??

waduh..bosan arini kene keje sampai malam...huhu...lotih la macam ni...kok dapat claim OT xpe gak..hahaha...xpe la..dah kojo pon namo eh kan..selambe lah.... sbb tensen..benti wat keje jap...edit sesaje gmbr camni..cari style baru camne nk edit..tp jadi camni plak..apo la hai ghoman eh ni...4 layer ni filter pon ade 4 jenis...hurm....tgk jo la...kang kok paneh plak blog ni kang..hahaha

Monday, November 10, 2008

debushhh!!!!~```

jeng...jeng...bojeng in da house

keh keh...ade nmpk cam real x???
ha...ni la hasil aku amik air yang terlebih melompat tu di gaye kan dengan gerak badan spontan terkejut melihat menatang dlm air tu...keke..walaupon not 100% real la kan..tp kire ok la kan...ape kate survey tentang gmbr ni....silekan......comment is yours...

model haram jadah..hahaha

apakah aksi ini....(aksi terkejut boruk)

keh keh..setelah penat asik amik gmbr org jek..ha ni...aku amik gmbr sendiri plak...ceh posing la tu konon...kakaka...tgu punye tgu..ha..amik kau...kebush...air tu naik smpi muke...yeha..xsia2 posing cam bangang kat situ nk hampir 3 minit...kekeke...nnt aku edit...next entry pasni....aku pasti kan sedikit kelainan...wekekeke...

2nd Wedding PhotG

Shahrul dan Baizura : Port Dickson : 9 November 2008

penat mmg penat...xpe..aku minat..hehe...semalam g wedding lagi jd photoG...kt port dicksopn plak kali ni..macam biase..aku asst KONTAN la..dah die yang bawak aku masuk dunia ni kan...so antara sifu gak tu..hehe...so gmbr diatas ni 2 keping sebenarnye..maklum la xde wide angle lens..so gune 50mm amik kiri amik kanan..so jadi camni..hehe..pastu repair2 sikit color..so nmpk cam nk lame nk baru..hehe..letak wording skit2..pastu cam biase finishing letak trade mark la "bojeng fotografi"...heheh..sempat gak aku amik landscape semalam..haha...TTTUUUNNN!!!! mesti angkat CPL la...cam haram jeles tgk awan eko...aku amik xjadi pon...huhuh....siot la....for the first aku p pantai..aku macam kurang ade mood sebab matahari sgt la terang memancarkan cahaya..so tgu next entry aku pasal landscape tepi pantai n etc......ADIOS.....

Thursday, November 6, 2008

contest!!@@@~~~~!!!????

waduh...dah 2 hari aku kene g seminar...terputus hubungan internet ngn pc aku....ternyata aku takleh jauh dari nin sume...hahaha....punye la semangat...wakakaka...

lagi2 berjauhan ngn adobe cs3...n literoom...waduh...xbleh blah.....aku kene kumpul bajet lebih ni....mesti agkat satu mac gak ni ...kasi letak umah baru....baru la idup meriah....awek mesti bising pastu sbb asal call je wat pe tu??? tgh edit gambar...wakakakaka....xde la saje je kasi meriah ngn kepoyoan aku ni....saje sbb dah lame x entry blog ni...

ok kt sini...aku nk korang sume pembaca blog aku...aku nk adakan satu pertandingan photography....setiap penyertaan RM2....dan dimasukkan ke dalam maybank acc aku....lepas aku receive RM2....baru aku akan masukkan kan gmbr korang yang telah korang emel kan ke v6ersclub@gmail.com dan gmbr ni akan dijurikan oleh semau manusia yang access web aku nnt..so ..setiap pertandingan mesti ade hadiah kan...so...tolong war war kan kt seramai yang mungkin....soh dorang bagi feedback dgn mengoment di bojeng400d.blogspot.com
tolong ye,,,,,heheheh

Tuesday, November 4, 2008

Sifuk here i come..haha

Jambatan Wawasan @ Putrajaya

TUN!!!! amacam??? aku sahut cabaran eko ni....hehehe...xpasti la ape komen eko kan...tp setelah lame aku asik gmbr org je...mlm td aku membuang mase aku tuk men'set up'kan satu gmbr yang pernah eko mintak aku try amik...keke...so..now aku tgu komen eko je ni tun...yang lelain pon leh komen..blom puas dgn gmbr ni??? ha...ade lagi..tp biar aku bg yang ni dulu....jambatan inilah sepasangan kekasih melempiaskan perasaan kasih sayang mereka....alhamdulilah..terjalin juga...heheh...komen la ye...bg thumb up or down...sile sile...

Monday, November 3, 2008

old SKol with Hepy faMilY...

Kaklong's Happy Family

mm...xde keje aku petang isnin...klu aku tinggal wat mende2 ni....bakat aku x diasah...so..for myself work...mm..ni je la...hati tgh kosong maybe gmbr ni pon aku suke wat mood time aku teringt kt orang kan..but sume dlm gmbr ni ade lagi n i love my mom very much...tu dak kecik tu anak buat kesayangan aku...ahmad adib amsyar...kakak aku...n family belah laki kakak aku ni....hehehe....

weekEND ku penUH...

start mlm jumaat...aku baru je sehat dari sakit...kuar sepital pon baru pas sehari...alhamdulilah...sehat da skang..leh la wat keje kesukaan aku tu....cam biase lepak kt MOSIN ttdi mlm tu...wa hepi mgu ni sebab sume member wa hepi especially Mr.FS....wa...senyum sampai telinge skang...terbang xpakai sayap..hehe..good news la tu...biarkan die bahagie...mlm ni gak ade sorang lagi member aku ni...aku rase "suun" die dah ilang la..tp best die ni..oga name nye...hahaha...agak bosan melepak borak kosong..die ajak g layan kepala dgn "live band" kt PJ...layan kan aje...best gak..aku g ngn oga,L@N, n bojeng's YL...layan layan...n blk umah tido..esok nye...macam biase la..aku wat part time photographer kan...gerak la ke nilai ...nk shot org kawin...jom jom...hehe...selesai shot..mlm tu g RedBox plak..layan party kecil-kecilan tuk geng LIBRA nye birthday...geng LIBRA : erman,ajlan,fahizam dan ade 2 org tambahan mlm tu..wakaka..name btol plak aku letak...best2...happening sgt..nk gmbr² mlm tu..nnt aku emel kt korang...pastu blk tdo....esok nye bgn g nilai lagi..amik gmbr lagi...hahaa.tu la sudah nye hujung mgu ni....xde mase aku terluang kosong camtu je...ok la...ha...jap jap ...aku lupe one thing yang mmg aku nk korang tau...

kene bagi suang sikit..

ehem...OGA...pandai masak beb.....die siap jemput wa ngan ajlan makan kt umah die....masak nasi ayam...sedap...kenyang wa mlm tu...THANK bro...for ur meal...best!!...org bujang masak beb..linda onn kalah...xde gmbr..sbb lapar n terkejut member aku name OGA ni pandai masak...keke..

ha...tu je la story dari aku...cheer...gmbr..???...ade..tgu je la k....

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP