Wednesday, November 19, 2008

Happy Birthday Dik Lan....♥

belated birthday boy

semalam 18 November 2008...aku hampir terlupe...aiyakk...dah 13 tahun rupenye adik wa ni...tp kecik je die..cam aku gak...time sekolah dulu kecik je...xde sape pon nk tego time tu..maklumla ketot kan...hahha...ok to my lil'bro....

"selamat hari lahir...eman harap ko blaja la ape yang ko minat...ngn eman mmg xde hal...yang penting ko jage bebaik mama n papa kt umah tu...sbb tinggal ko sorang je leh tgk kan mama n papa...PSP ko eman dah beli kan...baju Jersey Manchester United nnt eman cari kan...dun wery...jage kedai bebaik...ok chow bro....ingt posan den ni...hwahwa..."

ucapan kt atas tu tuk dik lan la...korang takyah bace pon xpe...sbb wa da bg url ni soh die bace..hehe...wa sayang adik wa sorang ni..sbb die ni mmg ikut je care aku...skang ni aku tgh ajar die network skill...stakat pasang stremyx korang call bawak je die...tp kelemahan still ENGLISH!! dem..susah btol la kan..sbb sume software dlm english...tp aku rase di eni bleh...bab bola...korang try la challenge die nye knowledge especially bab Manchester United...adik abg same je...wa satu family M.U beb....sampai mak wa pon kenal Rooney...wakakak Ronaldo tak kenal..hahah wa buat special sikit tuk si dik lan ni sbb wa tau die ni la permata mak bapak aku...sbb tingal die sorang je kat umah tu...sbb yang lain dah kawin, aku plak duk keje kt bandor ni, adik pompuan aku duk asrama...ha sape lagi?? die je la...selalu kene marah pastu dapat pujuk blk..haha..mak aku xde keje..marah die..pastu nk mintak tolong ..pujuk die balik...untung nye la...hehe..k la asik cite pasal die je plak..ok la...comment la klu nk wish die birthday...nick die dik lan....chow...salam...

6 iDeas:

Isma Kadir November 19, 2008 at 11:51 AM  

Bro,

Send my belated birthday wish to ur lil bro. To be 'somebody' when he grown up is not easy, he has to work his butt off. But to be 'nobody', its so easy. Please don't let ur lil bro be nobody if u love him.

Diana-k November 19, 2008 at 1:00 PM  

happy birthday dik lan..
semoga membesar dan meninggi seperti abg mu erman....hiks....
blaja rajin2 jadik la anak yang soleh dan adik yang mithali......

Enny November 19, 2008 at 1:58 PM  

"HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO MY LITLLE BRO...
HAPPY BORTHDAY TO YOU..."

KAKLONG DOA SEMOGA DIK LAN D PANJANGKAN UMUR, D MURAHKAN REZEKI DAN D KURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK. INGAT APA KATA BANGLANG KAT ATAS NIE. DIK LAN LA SATU-SATUNYE ADIK YG KAKLONG HARAPKAN UNTUK TENGOK MAMA DAN PAPA KAT RUMAH.
NAK BRITHDAY PRESENT APA? MMM... NAK T-SHIRT MU YE... NANTI KAKLONG USAHAKAN YE...

Enny November 19, 2008 at 8:23 PM  

Happy Birthday to you...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to my liltle bro...
Happy Birthday to you...

Kaklong doakan dik lan panjang umur, dimurahkan rezeki dan dilimpahi rahmat...

Kaklong harap dik lan dapat jaga dan tengok-tengokkan papa dan mama kat kg. Kite org appreciate dgn pengorbanan dik lan.

Nak birthday present apa??? Nak t-shirt MU ye... nanti kaklong usahakan ye...

Buat adik-adiku yang lain... Aboy, Eman, Elia... ingatlah walau apa pun kite terjadi... kite tetap adik beradik yg saling sayang menyayangi...

maDemoIseLLe rFa November 20, 2008 at 1:08 AM  

cyg...
wishing a very

"H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y to Dik Lan....
--> may all your wish bcome TRUE....&
--> may GOD brings you happiness always....
blaja rajin2 + tk good care of fam = anak soleh.....amin @}-- "

E.I.M [echo india mike] November 20, 2008 at 8:33 AM  

wah....ok ok...thankz all...ni kalau si dik lan bace ni..bergenang air mate die ni..hehehe...nway..thanz to all....

tun isma,
yup i will guide him to be 'somebody' not same as me la...hahaha

enny a.k.a killer kaklong,
haha...ok long...dik lan bace nnt ni...sian die...kene marah pastu kene wat keje pastu macam2 la...sbb die sorang kt umah kan...we all must appreciate our Dik Lan so much...

Diana-k,
wah diana...kekek..membesar dan meninggi ek?? aduh...tidak ku sangka ku rendah dahulu kala nya...haha

mademoiselle rfa,
haa...dik lan ni malas sikit nk blaja klu nk tau...but dlm diam dak ni pandai jage famili..protective la kate org...

thank to all yang wish adik aku ni...

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP