Sunday, September 13, 2009

.:AIDILFITRI:.

minggu ni minggu last kite pose...so...memacam la kite boleh tgk perangai org nak sambut raye ni kan...habis kan duit ke...jimat cermat ke...hahah..aku dah abis jimat pon abis gak duit...takpelah...insyaAllah rezeki ade kt memane...amiin...

so tahun ni...aku suke cite nye nk ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua muslimin muslimat kt Malaysia ni....

kepada MAMA n PAPA...sorry klu eman ade wat salah...mmg sentiase ade salah...eman tau...hehe...

kaklong,bangah...sorry gak la ek...korang pon ade salah kt eman...ala...eman xamik port pon kekadang...relax je k...

elia, diklan...ha..ko..duit raye postpone la ek...xde sen la..hehehe...padan muke korang....blaja rerajin...

n yang rapat gak ngn aku...

nenek n atuk sebelah future aku...hehehe...
selamat ari rayo yo...heheh...

kepada saudari ku IZYAN DIYANA....hehe...selamat ari raye...


Monday, September 7, 2009

.:3rd Birthday:.

Ahmad Adib Amsyar diberi name...itulah anak buah first aku...haha..a.k.a tokey lori...
skang ni makin bnyk koleksi lori2 die..
ahahahaa....

sebagai peminat no.1 upin ipin...aku penah diganggu tdo sebab die nk sgt tgk upin ipin ni pas die bgn je tdo pepagi bute tu kan..."pakyang...tolong adib"
sebagai uncle yang hensem....aku pon dgn mate yang pisat2 pon pasang kan la kt system baru atuk die..hahaha...sampai ke kek bday die pon upin ipin ha,....kipas susah mati ni..
hahaha

ha....ni baru nk pasang lilin...mak die tak pas nk idupkan lilin tu...korang nmpk tak belakang tu??? deretan sepupu kecilku..hahaha...

lalu tokcek die yang sememangnye mahir menggunakan lighter tu membantu...hahaha...tgk muke selambe sume anak2 kecil itu melihat kehebatan pak sedare dorang main api..hahah


ha...part tiup lilin...ko tgk....bersungguh tak muke anak buah aku sorang ni...hehehe....tiup lagi dib.!!!

haha..sampai kuar air liur budak nih....cube tgk btol2 part bibir die tu..hahaha...si..qila dak kecik sebelah tu melopong tgk abg die..
hahaha


muke tak tau nk pose camne...klu aunty yan ko ade kompom dah ade kt belakang ko dib...hehehe...tgk kek die tu..hancur...tu pasal si adib ni main la..hahaha..
pasni cocoi takde dah dib...tau!
hahaha

ha...mula la sesi agihkan kek tu...makan jgn tak makan....ijau lagi kek tu....sempena ramadan tu..haha

ha...ni la parent adib...tu bapak die...ahmad afendi...so adib adalah 5A...ahmad adib amsyar ahmad afendi....panjang btol name..huh!
name uncle die relax jek..erman...hahaha
sebelah tu mak die...kaklong aku la kan..

ha...ni sume anak sedare la...sepupu pon boleh la...anak mak cik n maksu aku....


dak degil ni....ngn mak die yang power masak...ha...dah up ni long kasi masak la bukak pose last week nnt..hahaha

.:phi² island lagi:.

hehe..dah lame kan...baru nk update...heheh...xpe lah..aku update je lah skang ni...bace lah dgn jaye nye ye...no editing edition...hhehehe..

ha....cantik kan...crystal clear lagi air die tau...first time aku g tempat2 camni...bersyukur sgt sebab aku ade gak peluang nk g tempat2 camni...hehehe...

woh....nothing to say la kan..ehehe..aku nk up kan sket pixs ni nnt...aku nk wat cover album ni..hehehecantik kan kan kan..

pakcik yang reti ckp melayu...senang je kitorang ngn die ni...takyah ckp omputih..penat nk translate..haha

apsal ni?
ehehehe....best woo time ni..

"cerita tentang seseorang tentang kehidupan" woah!! haahaha




senja nan merah...wow...hahaha...ok la tu...pemandangan senja kt sane la...hurm...klu nk kasi cantik sket...aku kasi silhoute lagi ni...hahaha tp memandangkan aku ditahap M...so biar je camni dulu...murung dgn kerosakan CF lagi ni..huhu

kitorang berlima tp dlm gmbr ni kompom la berempat jek kan...si Marco tu tolong snap gmbr ni...Marco tgn tak bedung dem!

hurm....klu aku masuk LR ...bende pertama aku akan btolkan alignment gmbr ni...hehehe...tp takpe...korang tgk the original la ye..hehehe...cantik tak?


men in orange....wat a sunset kan....thanks to Toyol...present COKIN kat aku...

wehuuu...awan awan...pakai CPL...Toyol ajar gak ni kegunaan CPL ni...korang tgk tu...kepul2 duh...cantik nye...hehehe

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP