Wednesday, April 7, 2010

.:Meng-IMBAU kenangan lalu:.

huhu...time pusing2 dalam laptop kerajaan ni cari gambar...terjmp, tertgk, teringt, terfikir, sume ter lah kan...so amik beberapa keping upload kt blog sepi ni...mane tau org2 yang terbabit ingt ape yang terjadi kan...

sume ade time ni...mase datang sini...otak aku konfius...sedih...celaru...pening...
sampai sane aku jadi ok sket...ade org tau ape masalah aku...
so kt sane...macam2 jadi...dari sedih sampai gembira ade lah kan...
jadi ni mmg satu moment yang best la...n sgt bermakna la...until now aku takleh lupe...
so btol la org ckp...
me as photographer, capture moment korang yang kawin sume...nnt lame2 nnt korang tgk balik...mood happy tu datang...so...itu la yang mahal nye...klu korang kedekut nk amik mane2 photographer tuk capture moment korang...adalah AMAT RUGI kot....sekian...

abg toyol...haha


model baru nk lahir..time ni perut die tak brape nk besar lagi..skang besar amat..hahaha





fuh....5D...lame dah die pakai..tp mmg seorang owner yang sgt careful...cam baru jek..


hurm....mamat ni tgh drifting ni..KING siot mamat ni...


si JIWA KACO!!!


en..zaki pon ade...hahah
soto!!!


phone tu dlm kenangan....senyum tu makne nye tgh berbalas sms best2 la tu...wakakaka...

Thursday, April 1, 2010

.:Post pra-matang bagi weding Dee n Arep:.


hehehe...ye la..
wa penat kot tetiap minggu ke hulu hilir...timur,selatan, timur balik...ha...akhir nye mgu ni kt central jek...
alhamdulilah...rezeki tuhan bagi kan...yang penting win win situation kene ade...hehehe

ni aku tunjuk satu gmbr je la bagi posting pra matang untuk menunjukkan bahawa si diyana sepupu kawan aku ni telah dikahwinkan dengan seorang lelaki yang mempunyai baka dari belanda timur tapi mempunyai sedikit kacukan melayu...ya amat tinggi mamat ni...ariff name cool nye la...hahaha...


ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP