Friday, August 6, 2010

Majlis Aqeqah Adam & Aqeel

Salam sume...haih...jumpe gak jalan nk g kt blog ni...hahaha...mmg susah tol...sunyi jap...maklum la...tetibe jadi pekerja berdedikasi...so bnyk cte nk cte...tp takpe..aku bg tgk je la sket2 gmbr yang ade ni...


gmbr2 dibawah ni sume hasil dari majlis qeqah anak2 buah aku...anak akak aku n abang aku...
sorang name Ahmad Airiel Adam Ahmad Afendy...sorang lagi Muhammad Aqeel ape tah bin Ezwan...lupe aku name dorang ni...pjg sgt...cube macam name aku..Erman..pendek jek..hahah
so..disebabkan paklang die ni amatur nye photogrefer...so..aku bikin ni la...gmbr dibawh...deko pon aku yang deko kan..haha..hantam saje lah labuuu~~~

ni kire promosi kt pilah la ni...kire ramai gak la berminat dgn gmbr2 yang aku hasilkan ni..hihihi...still credit to Mr.Toyol yang memberi pendedahan awal. Thanks bro.


ha...yang free hair tu kaklong aku...yang pakai tudung tu kakngah aku...masing2 dukung anak masing2...hihihi


ni name die muke separuh2...aku still suke BnW...tatau nape..sebab nmpk klassic kot...yang free hair tu adik aku Elia...yang tersengih besar tu...ehem...bakal bini aku..chewahh~~ ngaku awal2 ni..hihihi...


ni la Aqeel nye...hihihi...bam bam cam bapak die...cute cute jek..



dak cool ni Adam...name penuh dah nk macam artis plak mak die taruk...lantak korang..anak korang..hahaha...hihihi...


ok...selesai sudah....bnyk lagi gmbr..
ni pon sebab aku dalam proses setelkan album dorang ni...alhamdulilah la...walaupon camera aku ta secanggih photographer di luar sane...masih ramai yang suke hasil kerja aku..thanks all...aku akan tetap berusaha..tuk capai impian aku nk bukak agency..hihihi..amiin..

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP