Friday, November 21, 2008

anak kecil....

hehehe...best je tgk dak2 ni main sampan kecik tu....bnyk lagi gmbr lain...tp aku amik yang ni sbb x la terikat sgt sgn grip normal penagkapan gmbr iaitu tegak kan...so senget2 sket la...ade variasi sket..walaupon tah pape kan...tu tgh sikit tu bapak die...so..diorng ni bermain dlm jagaan abah nye la...best kan??? aku amik gmbr ni time aku snap2py org kawin kt pD...so amik peluang la...disebabkan bnyk je mase yang aku rase terluang kt opis ni...(terluang la sgt kan) hahaha...so aku seperti membuke 3 software utama or aku panggil software ni name lain nye "sheild","atomic bomb" becoz...ye la...dah aku ade sniper...klu sniper agak x menarik tembakan nye...gune la atomic bomb supaye kasi letup trus..n use shield to protect sub-fault dlm hasil tembakan tu...hehehehehe....software nye ialah...ha...Adobe Illustrator, Adobe Photoshop and Adobe LightRoom..haha..sume cracked CS3....


1 iDeas:

Qamar_Shamsul November 24, 2008 at 9:11 AM  

cun.... look like 4 different exposure. may be next time you should give HDR merge a try... Lg pon eko lom saut g cabaran HDR kan....??? hehehehe.....

Keep shooting bro!

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP