Thursday, November 20, 2008

HAPPINESS~~~~???

pakcik @ pasar payang ,terenganu

hurm....entry kali ni..aku nk cte pasal nape aku amik gmbr pakcik ni...aku sedar klu nk ckp pasal kualiti gmbr ni tak lah hebat mane..sbb kelemahan lens kan...so maafkan aku...tp aku yang menarik aku tuk menyelambekan diri menembak pakcik ini sbb aku terpikir la time aku tgh makan la aku terpandang pakcik ni...bahagie ke die??? ade ke duit nk makan??? nk idup cam org lain??? tp aku yakin die bahagia dgn kehidupan die....tgk dari care senyuman tu aku bleh pasti die bahagie dgn care idup die yang mcm tu...so dlm pade makan , gelak2, tp dlm otak aku pusing2 pikir...bahagie ke aku??? ape makne bahagia??? macam mane kehidupan aku time umo aku macam pakcik ni??? sume aku terfikir..bukan saje nk pikir pon...alhamdulilah...aku tersenyum gak...yang pasti ..ade orang lagi sayang aku....ingt kat aku...terutama famili aku...dan 'die' ....aku tgk baju klawar je aku ingt 'die' sbb die mmg wat aku ingt kat die....so capai satu tuk 'die'....hehehe...walaupon xreti pilih kan...to all my family members who read this entry...kite still strong family...kadang2 je ade misunderstood sket kan..so let it be k...

so korang camne plak??? aku nk ckp kt korang ni...this is the beautiful inside the lens....wekekeke...

5 iDeas:

Enny November 20, 2008 at 4:59 PM  

Alhamdullilah... kite dilahirkan dlm keluarga yang kire 'berada' la jugak... Anyway what ever yg kite mintak dari papa & mama so far belum ada yg dia org REJECT!
Oleh itu sayangi la PAPA & MAMA...
Memang kite adik beradik sometimes ada skit perbalahan... tapi ti semua kite buat sebab kite saling sayang menyanyangi antara satu sama lain...
I as your elder sister very pround of all my bro's & sister.

" I love you...
You love me...
We are happy family...
With a great big hug and a kiss from me to you...
Hope you say you love me too..."

Chowwww bro.....:)

Diana-k November 20, 2008 at 5:59 PM  

nih saper si 'dier' nie..musykil tau!!!
ngan aku nak rahsia2 ke yanggg!!!!!!...cesssss...

E.I.M [echo india mike] November 21, 2008 at 8:45 AM  

kekek....ops...kt sini aku nk btolkan statement akak aku ni...
family aku tak "berada" ok....but i love to call it family aku murah rezki n senang....tu je..kalau berada wa mintak duit bapak wa bukak bisnes sendiri..malas nk keje ikut time keje ni....wekekeke....

maDemoIseLLe rFa November 21, 2008 at 9:30 PM  

wopps!....bj kelawar...
bj pepaya ade x?? (~_~)
hik-hik-hik @}--
bt u hv brought one for her kan....
n she like it!

well am happy for u n fam
may god bless+brings happiness always towards all of you...AMIN

maDemoIseLLe rFa November 21, 2008 at 9:35 PM  

"I love you
You love me
We are happy couple
With a great big hug and a kiss from me to you
Hope you say you love me too"


~hahaha...dare to publish this comment syg? well,,,x publish pn xpe....(no heart feeling)...just wana note you that I LOVE U so MUCH! ETERNITY

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP