Thursday, May 20, 2010

Texture

Salam to all, salam 1 Malaysia...wah...semakin patriotik aku...hahaha..

So, today..aku try bukan mende baru lah..
dah lame...tapi aku kan MALAS...ni seperti kate one person yang aku admire jugak lah..hehee...so..aku try match kan texture ngn gmbr ni..

model ni adalah tunangan org, cousin gefren aku, Diana....
org pagl die taknyah kot...hehehe..

so...enjoy.


Wednesday, May 19, 2010

#1 : Ipoh's trip

Salam semua, alhamdulilah setelah lame tiada gambar tentang landscape, akhirnya saya cuba untuk meningkatkan mutu dalam konsep ini.

Jadi, minggu lepas, pasukan bola sepak pejabat aku melawat Ipoh, jadi aku mengambil kesempatan yang ada untuk menjenguk bandar Ipoh. Syamil, salah sorang kawan sepejabat telah meluangkan masa untuk membawa aku berjalan2 hampir 70% bandar Ipoh itu.

Jadi salah satu tempat nye ialah Stesen Keretapi Ipoh. Gambar seperti dibawah. Nikmatilah.


Wednesday, May 5, 2010

A'Famosa

bandar malaka....up je gmbr ni balik...kompos landscape agak cam haram...huhu








Make-Up Training.

hurm...arini aku trase nk blaja make-up dlm photoshop ni...so aku minta tolong kawan aku dlm gmbr ni...so aku pon amik gmbr die sebagai contoh la kan...this is the result...


before edit


after edit

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP