Monday, November 3, 2008

weekEND ku penUH...

start mlm jumaat...aku baru je sehat dari sakit...kuar sepital pon baru pas sehari...alhamdulilah...sehat da skang..leh la wat keje kesukaan aku tu....cam biase lepak kt MOSIN ttdi mlm tu...wa hepi mgu ni sebab sume member wa hepi especially Mr.FS....wa...senyum sampai telinge skang...terbang xpakai sayap..hehe..good news la tu...biarkan die bahagie...mlm ni gak ade sorang lagi member aku ni...aku rase "suun" die dah ilang la..tp best die ni..oga name nye...hahaha...agak bosan melepak borak kosong..die ajak g layan kepala dgn "live band" kt PJ...layan kan aje...best gak..aku g ngn oga,L@N, n bojeng's YL...layan layan...n blk umah tido..esok nye...macam biase la..aku wat part time photographer kan...gerak la ke nilai ...nk shot org kawin...jom jom...hehe...selesai shot..mlm tu g RedBox plak..layan party kecil-kecilan tuk geng LIBRA nye birthday...geng LIBRA : erman,ajlan,fahizam dan ade 2 org tambahan mlm tu..wakaka..name btol plak aku letak...best2...happening sgt..nk gmbr² mlm tu..nnt aku emel kt korang...pastu blk tdo....esok nye bgn g nilai lagi..amik gmbr lagi...hahaa.tu la sudah nye hujung mgu ni....xde mase aku terluang kosong camtu je...ok la...ha...jap jap ...aku lupe one thing yang mmg aku nk korang tau...

kene bagi suang sikit..

ehem...OGA...pandai masak beb.....die siap jemput wa ngan ajlan makan kt umah die....masak nasi ayam...sedap...kenyang wa mlm tu...THANK bro...for ur meal...best!!...org bujang masak beb..linda onn kalah...xde gmbr..sbb lapar n terkejut member aku name OGA ni pandai masak...keke..

ha...tu je la story dari aku...cheer...gmbr..???...ade..tgu je la k....

2 iDeas:

wanzul November 3, 2008 at 11:15 AM  

ape lagi...cepat2 kumpul duit jeng...

Ingenieur November 3, 2008 at 1:33 PM  

kumpul duit nak bisnes nasi ayam ke ape?

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP