Wednesday, December 31, 2008

bojeng kembali....

..................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
...........................kosong................................................
.................................................................................................
.................................................................................................

(BIG CLAPS!!!!) THE RED :: redmummy.com :: KAK RED

k@k red :: redmummy.com

hehehe....ramai ke tunggu ni???? hahaha...ok ok ok...ehem...btol tekak dulu...kak red...saya minta izin k...heheh...




2 gmbr atas ni...heish susah aku nk ckp la...kak red kite ni tgh makan nasi minyak...korang tau la kan...aritu die kan centre of attention...so...nk nyuap je org datang...nk nyuap je org dtg lagi...alih2 nk dekat sejam xabis2 lagi nasi tu...ish ish...sian nengok kak red kite ni kan..gaye makan cam ayu ayu gitu...caya la kak...hwahwa...dan lagi sekali...ha korang tgk...poket tepi kt suar kak red tu belah kiri...dari sampai n sampai ke sudah...dok kt situ jek bende tuh...ape bende tu kak??? kipas lipat ke??? hehehe...at last abis jugak die makan nasi tu...ha...tak menang tangan nk melayan....ngehngeh...so dah abis dah part nk kasi panas....sebenarnye ade sikit motif la nk bikin panas kan....disebabkan aku rase cam best jek kan...aku pon luangkan sedikit mase aku...so...KAK RED nah hambik entry kali ni...special from BOJENG aka photoG pemalas kak red kan??? heheheh...ni la hasil yang kak red kate malas2 tu......jom layan....


ye sume...ini lah die kak red kite...owner,advisor,pioneer,founder blog 'REDMUMMY.COM'...agak comel org nye...klu aku berdiri sebelah die kompom die ketuk aku soh aku merendah kan diri...so..red color ni mmg suit sgt la ngn die kan...anting2 pon merah...jam pon merah...lipstick je tak cukup merah kak...baju kompom2 la kene merah kan...tp suar putih...n kipas lipat kaler biru....hahaha...korang rase kan kak red kite ni cute tak??? ha...nk kasi kembang sket la kan....tu aku serah kan korang reader aku tuk bagi jawapan k....pd aku klu die tak cute sah sah la bro sirman tolak awal2 kan...hahaha...btw kak...akak mmg sporting gile babas...pada yang photoG² kt luar sane...amat la mudah tuk menembak gmbr si kak red ni kerna....asal hulur jek lensa kompom kompom kompom....die akan posing...n she kinda photogenic....perghh...royalti mesti mintak nnt ni....hahaha...ok....ni baru gmbr first....aku ade lagi 3 gmbr...jom....



kak red
....sy siap buat tugu tuk akak tau....ha...mane nk carik tugu ni siap dalam seminggu jek...hehehe....tgk siap ade cahaye2 lagi tu....kt 2 2 belah tgn kak red ni....kire kak red ni macam sailormoon yang ade power lightstorm tu la....kantoi aku layan komik lagik..ahah...tgk kan aku dah ckp...si kakak merah ni mmg mudah sgt nk posing...so aku ready ke ngn shuter release kt ujung jari...heheh..nmpk je posing cantik wa snap je la....tu yang aku dapat idea cam nk wat tugu tuk die kt taman ni...klu akak tak caye g taman tu balik..kompom ade kak....jom next pichas....

hehe..ni aku nk wat satu pengakuan yang jujur tetapi amat berat sebenarnye nk meluahkan nye...hahaha...k la...gmbr kt banner tu...yang aku kotak kan tu...jujur aku ckp...kak red agak lain n she pretty cute la...gmbr dlm banner tu k...hehehe..maybe tu angle kak red yang the best kot....tu pasal aku wat anak panah dlm gmbr atas tu...sbb nk tunjuk kan gmbr kt banner tu adalah kak red...hahahha..takut org ckp lain plak...hehehe..kidding k kak red...sebagai mate photoG...aku suke gmbr tu...full stop...kang ade plak kontroversi kang...hwahwahwa...n lastly.....


ya...ini lah die...korang yang tak pernah masuk dlm blog die...so g la terjah http://redmummy.com itu la URL blog kak red ni...dlm tu klu korang bace mmg la ayat nye geganas sket...tp in real life aku dh jmp sedari bini kepada bro sirman n mama kepada abang n gegirl ni....sempoi...sporting...kekadang kelam kabut..tu stendet pompuan...ramah tamah...klu tak ramah xde lah makan sampai sejam nk layan org kan...happy go lucky kot org nye..sbb tersengih je...so kak...glad n nice to meet u on that day...or on that nite...tp mlm kt q bistro tu macam ngompat gune phone kan...bro sirman tu akak kene ajar sket jgn gelak depan phone...kantoi kak oi...hehehe...so again la nice to know u la...ok org kt luar sane klu jmp kak red ni tegur je...die ok...bleh bawak borak nye...tp agak laserla...wa laser2 ni xde hal...haha dah teramat biase...hehehe...ok kak...harap xde la sy kene simbah air lagi k....

*to all Geng Bas Merah yang terdiri pada kak rose, kak ayu, kak dila, kak sid , last but not least..my miss D diana_k.....kerje korang tiptop...xde satu sampah pon tinggal aritu...tu part yang paling aku suke...b4 n after cam xde pape jadi...ya mari tepuk reramai...CONGRATULATIONS!!!!
so dgn ini aku off topic redmummy.com potluck party...n aku akan kembali seperti biase...salam...hehe

aksi penamat....(redmummy.com potluck party)

ha....bnyk sgt lak kan...so ini last la tuk event 27.Disember.2008 aritu...dlm entry kali ni...aku xla amik sume gmbr....mane yang best je aku amik letak dlm ni....jage2 cik salmah...idea tgh banyk ni......hahaha....so pade aku la kan...yang hanye monitor dari jauh ni...dan aku tau the GBM nye keje tru my miss D la kan...dorang mmg well prepared...bagus!!!! meeting + ngompat pon aku melalui dgn bro sirman aritu pon nmpk cool jek...hwahwa...mmg susah nk wat event yang nk menghappykan org kan...sbb nye hamba ni pon tgh set up event kan...tgh pening nk cari sponsor ni...dgn jumlah nilai lbh kurang 60k nye event...ha...hambik ko...hahaha..tu selingan je k...hahaha...so pade aku...ape yang aku nmpk...sume yang datang aritu mmg bawak buah tangan xkire la ape pon...sampai aku nk merasa sume pon xbleh...ketat dah perut aku ni...hahaha...sape yang baru je kenal ngan "BOJENG" ya...its me...bojeng n my real name erman ibrahim...senang pgl bojeng je kot...jeng ke...heheheh..glad to meet u all...juz knowing that ramai umat sporting lagi kt bumi tuhan ni....yeah~~~!!!! jom tgk aku bercerite melalui gmbr plak....hahahaha....(aku mintak ampun klu dialog lepas ni ade yang trase...hwahwa)

mak oi.....kak ayu apakah itu???? sampai head banging ha gelak pon....hwahwa...sabar kak sabar...ni ape la dorang berdua ngompat ni kan...ish ish...ha...brader belakang tu...bangga gile menang game makan apple tu...tahniah bang!!!! walaupon main taktik kotor yang penah saye wat time umor saye 10 tahun....hahahahaha....

ha....kak red ade cte pasal abang aka anak laki die tu tawaf kan...ha...gwe ada bukti nya....korang tgk mogok lapar dari abang...kak red dah posing abis tu td..tp abg wat tawaf widaq plak kan....hahaha...korang tau tak tawaf widaq tu ape??? ha...g bukak buku haji cepatttt!!!! korang tgk muke kak red tu...buat² cool jek tu..padahal dlm ati dah berapi dah tu...hahahaha....

kak~~!!!! apsal muke akak cam agak tak ikhlas je tu???? hahahaha....dan masih musykil ni...gaye ape tu???? hish...kak...nk tanye sket...dari dtg taman tu sampai balik ade tak akak kuar kan bende biru kt poket tepi suar akak tu??? hahaha...saye rase akak xpenah kuar kan...sbb kaler biru tu...sy tunggu lame gle nk snap the red diva in blue....yehaaa....tp mmg btol tu hanye la umpanan...wakkakaka...


hahahaha....kan aku dah kate xde nye dorang ni normal...wakakaka...aku nk gelar power rangers xbleh ni...sbb kaler merah je sumenye...hurm...klu sailormoon amacam??? hurm...agak tak kene...pe ek yang best nk bg title kt dorang ni???? tp korang tgk muke ayusolo beb...pergh...gile kentang beb bangga nye muke dapat pegang card tu...kak ayu...akak ok??? nk ter jatuh dah sy tgk tu...yang adik memakai baju belang2 tu masih tak lekang dgn bibir kucupan nye...hwahwah..kak red..tgk kak elly tu jauh sket...akak angkat tgn tinggi sgt...wahahahahahahahah....

aku yang ni mmg speechless la...tp kan sebenarnye aku leh masuk geng korang yang bersepatu merah...aku ade gak beb...sandal nike merah...cume xnk pakai je aritu...hahaha...nnt leh join letak kaki sekali...tetiba ade plak satu kaki penuh bulu kan...hahahaha...nway...agak menarik shot ni klu aku hambik bersungguh2....tp nk wat camne title "photoG pemalas" dah bagi awal2...kene la bertindak seperti title kan....heheheh

cool.....ko tgk gaye kak d depan sekali....hahahaha...menari ek kak??? hish....kak ayu ni klu bergmbr tinggi kan la sikit pusat graviti tu...macam nk jatuh je sy nengok...hahahah...tgk kak sid n kak rose...bertongkat kt lutut lagi..cam macho kan...mate kak rose tu.....hish tak tau la nk explain camne...haha...hanye husband die je leh explain dgn detail part ni...hahahaha...anak2 kecil yang dekat mak tu...jgn tiru gaye kakak2 ni k...tgk makcik tu cool je...gimme 5 auntie...si tinggi lampai my miss D tentu la mengambil peluang berada di atas sbb kt situ je agak memboleh kan die menyerlah kan...hehehe... :*

ni time2 nk balik dah ni...sorry aku malas nk susun gmbr ni ikut time...hahahah...cool pose from makcik sebelah kak rose tu....cayala makcik...kak ayu still merendah kan pusat graviti ketika bergambar...ish ni kene tanye in person ni nape jd camni...hahahaha kak rose...great posing dude!!!! heheheheh

haha....aku nk gelak gile tgk gmbr ni....kasut same...pe lagi ek...ko tgk je la muke ayusolo....hahaha..kak...macho gile kak muke camni...yeah..klu tambah sound effect lagi terbaik ni...hahaha...tp best la kak...kepala same...leh kawtim camni....best la kenal ngn akak berdua ni...tp klu korang start nyakat aku larik dulu la...hahahah...nice to know u two...(applause)

tht GBM n sape tu??? sorry la kak..xkenal la...tp akak ni sporting gak...best best!!! kaler merah jugak...pergh...mmg support btol ek...kak ayu saye malas nk ckp ape la kan..tgk kak...di mana posisi akak adakh paling tinggi or paling rendah sedangkan akak tu same je tinggi ngn kak d n kak sid tu...nape kak nape!!!! hahahaha...jgn mare....

ha....klu aku letak gmbr camni kontroversi lagi tak???? hahhaa...mrs.taj-my miss D-umi mia
punye la sedondon kaler merah jugek....hurm...ha..sbb tige org kan...kire ni power puff girl la ek....layan je la...idea kontang dah ni...hahahah...


no komen kak ayu.....hehehehe

dah tgk je gmbr ni....hamba dah tkde idea nk merapu....hahahah


sesi kemas mengemas di jalankan...aku rase lebih manis dipanggil sesi menapau....hiks...bnyk gilo makanan ptg tu...satay kajang pon tak terbuka dari sarung...ngidam gak aku...tp lebih mulia klu bg org yang lebih memerlukan...so aku rase zarif petang tu lagi memerlukan...so hambik bro...makan...alhamdulilah xmembazir dah satay tu...pastu memacam lagi yang ade atas meje tu...tp paling aku respect la sape yang bawak ayam yang die letak limau sunkist seketul dlm ayam tu...trus terbukak selera aku petang tu...tanye bro sirman...aku trus capai pinggan kertas tu soh bro sirman potong tuk aku...hahahahah

at last...penyampaian cenderahati from GBM( aku rase tak cukup korum ni?? mane sorang lagik???) to kak red...owner redmummy.com...hehehe...congrat congrat...

ha...yang ni first time petang tu aku shot tidak dari tripod....ha ni la satu2 nye gmbr without tripod...sbb ape??? sbb kak red tu dah memokak...hish ko ni bojeng mmg pemalas btol tau...nk duduk je...sekali aku tgl camera aku...g depan2 die snap pic ni...tgk die plak cuak...hahaha..concept front clear back bokeh digunakan disini...so my miss D nye face lagi clear more than kak red kan..ini teknik tau kak....hahahahahaha....


maka....berakhir la coretan aku tentang redmummy.com potluck party ni...aku menyibuk jek...ah..tak kesah la...lesen penyiaran dah dapat kan....so mesti sume org agak tertanye2...nape la xde sgt gmbr kak red kan??? sedang kan ini event tuk die...hahahaha...aku dah janji kan ade special entry tuk die...so aku kumpul la sume gmbr die yang aku dah edit sket2...so next entry kompom pasal kak red.....so tunggu je la k...petang2 sket ke....so...from me to GBM...congratulationssss....tahniah....success event ni....bagus...bojeng ni monitor jek...klu ade terover mintak hampun la..alahai..gurau kasar jek....nice to meet u all....k la....salam...hope u all enjoy all my entry pasal REDMUMMY.COM POTLUCK PARTY ni k.....challow~~~~!!!!!!!

Tuesday, December 30, 2008

mari makan apple...(redmummy.com potluck party)

part the best klu nk tgk org makan camni...bang ko siap pakai tangan ye bang...hahaha...xpe bang asal bahagie....nganga besar lagi bro.....hahahaha....

ha...hambik ko....besar tak besar la abg ni nganga kan...ape de hal mate kene tutup...wakakaka...si ayusolo tu suke je amik gmbr org camtu...wakakak..haha...tak pasal2 pon leh kene plak akak ni kan..hahaha...ah tak kire....asal aku nmpk je aku cte....

kak red kenal lagi x sape ni???? hahahaha...mane la tau tak kenal plak kan klu da camni gaye nye ha....wakakaka... bro sirman...luas btol nganga aritu...klu kak red tgk kompom takut....wakakakkaka....

ha....ak...ko wat pe plak nk bukak2 penutup mate tu???? ha.........ape motif ko sebenarnye???? hahahahahah

ya allah...sampai teleng2 ko nk makan ye bro....kak d plak saje menyakat....wakakakakaka....

*kak red...hehe..jgn marah tunggu je k....nnt ade la...siap wat besar2 lagi...hehehehe ape yang besar??? tunggguuuu......

kid sessions......(redmummy.com potluck party)

ni anak sape ni???? aku tak tau anak sape...aku kan kid lover....chewah....hahahah...cam cool budak ni maintain position time aku snap gmbr die...bulu mate agak panjang...telinge budak ni bih kurang cam aku...besar n capang sket...hahahaha....pakai baju merah jugek.....huh...

ai dik...mane spec bingkai pink??? hahaha..korang nk tau gmbr ni mase bile aku amik...ni time si adik telah menggigit tangan si abang..hahaha...kecik2 ko dah pandai menggigit ye dik...besar kompom boyfren adik kene gigit....hahahahaha....tp pas kawin tau main gigit2 ni....hahahahaha....to her parent sory sekali lag gurau kasar sket...heheheheh kak yatie b.kerol...sory ye....

ha...kak red anak akak ni merajuk xdapat adiah....tp bleh plak kene pujuk ngn awek mane tah....ha bang pe lagi...jual mahal sket...hahaha...kecik2 dah pandai ngorat ye dik....alahai...abang jgn tunggu sampai 8 tahun plak k....klu nk tunggu meh uncle bojeng cte dari a sampai z camne sume kejadian tu berlaku...hehehehe.....tu si gurl tgh pujuk abang la tu....(sedikit cerita rekaan)

abang (a) : heish...sume dapat adiah...aku tak dapat pon...sakit tol ati...

gurl (g) : abang...nape ni...jgn la merajuk...nnt mama bagi la adiah kt abang..

a : mama nk bagi?? tgk tu mama bagi org lain jek...

g : ala...nnt gurl amik kan adiah tuk abang k...gurl cari sampai dapat...khas tuk abang...

a : (dengan perasaan malu2 kucing tahap dewa vishnu..) ala gurl ni....wat abang malu je la....

haha...tu pasal abang paling muke tempat lain....wakakakakakaka....(enjoy my story)

ni gegirl ek??? hehe..cam ade chinese look sket...dari mane datang ek??? tgk mama nye cam xde pon look chinese...hurm....jap jap aku try tambah kak red + bang sirman = ha....equation tu mmg dapat gegirl...hahahaha....sbb mate bro sirman tu kuncup sket kan.....keputihan tu dari kak red la...hehehehe....panjang stokin die petang tu...sampai ke lutut...ingt baru nk join main bola ke ape kan gegirl...hehehe...

korang nk tau bape minit aku tunggu dak kecik ni berpalin??? hurm...lame beb...tp die selambe je wat bodo time aku panggil....dah besar sok kompom star gak adik ni....tunggu je la die besar ye maknye....mate dah ade sket mate menggoda tu...ha....ape lagi nk....hehehehe....

hahahahaahaha....bg aku gelak dulu....adik ni sebenar nye tgh berlatih.... ko tgk...sume barang kt tikar tu die kasi ketepikan...nk telepati ngn kaum2 die supaye cool down cam die...klu aku tunggu sikit lagi mau yoga kluar adik ni wat...tgk la ke macho an muke die...pergh...amat cool...dah besar boifren ko dik ko jgn bikin muke camni...takut nnt...hahahaha...ha...mate die tu...renung sape la tu...macam ade kesalahan je yang berlaku depan die tu ek...hahahahaha anyway ni la pose2 menarik yang meningkat kan tahap kesengal pemikiran ku....hahaha

abang!!!!! ko jgn ngengade nk masuk dlm tu....ha....ini jeritan kak red.....hahaha..aku wat wat je la..mane ade diva tu nk menjerit kan..hehehe...sebenar nye abang cam dah geram2 nk melompat dlm tu...tp sebab gegirl ade tepi tu...so die cam tunjuk cool la....abg kene ajar adik bende baik kan???? ha.....uncle ko ni nk je pinjam PSP ko bang....dah lame sgt aku tak main game ni...hahahaha padahal tetiap ari main game kt umah tu..hahahaha


hehehe....mrs.taj n his son...aku lupe plak name anak die ni...ish ish...tp sgt la comel kan...aku ingt lagi ayat dak ni "mummy nk present" hahahaha....kak ooo kak...jgn la soh anak p mintak adiah...hahahaha...gurau je k...ingt kan anak dara lagi mrs.taj ni....sgt la kurus kan...dah ade anak ghupenye...hehehe....so nice to meet u sis....ramai dah kenalan aku ni...hahaha...so anak mrs.taj ni mesti ikut muke bapak nye (saje aku ckp camni sbb xmau akak ni kembang plak kan ..hahahah)
jgn marah ye mrs.taj....ha...ni la salam perkenalan ngn bojeng....ngehngehngeh...

behalf GBM : redmummy.com potluck party....!!!

cam nmpk menyibuk je aku pon nk cte potluck kan...hish...sbb aku pon dah dapat lesen penyiaran...hurm korang layang je la bebelan aku dlm ni...gmbr tu klu nk besar klik kt gmbr tu...nnt gmbr tu akan resize n korang curi lah gmbr2 ni....hehehe...


hari cerah kan...siap awan kepul2 lagi...haha..sempat lagi wa nmpk scene ni tp wa xsempat la nk pasang CPL + ND kan...so snap aje...hehe tp still ok la...hakhakhak



ha...ni la MC party petang tu...tak lain dan tak bukan....jeng jeng jeng...my miss D la kan...hehehe..bnyk btol kene bagi die support b4 this event tau...so sume da settle dgn sukses nye, so my miss D was really happy la kan...hehehe


hurm...dari mane aku shot ni kan...cam biase...aku akan cari ape yang org tak buat...hehe..so ni game baru nk mule ni...aku pon tak tau ape name game yang dorang main ni...hahahaha tp aku tgk sume happy je...kire best la game tu kot..hehehe


ha...korang tgk...dah macam menari dah aku tgk akak pakai baju putih tu...lagi kak lagi...yeah....hahahaha...tp best beb sporting sume org...wa je la yang agak diam aritu....maklum la pemalu...hak tui...hahahaha...korang g besar kan gmbr tengah2 ni...korang tak rase ke anak kak yatie ni stylo mylo gilo pakai spec bingkai PINK??? ha...gile cute la bebudak skang ni kan...ape la mak bapak dorang kasi makan ni??? hahahaha...ha tu kak rose ek name akak??? punye la die teliti henpon tu...tgk ape tu kak??? sampai nk tembus skrin tepon tu akak telek...hahahaha....tp akak ni la yang handle sume game2 ni....great job la sume GBM k...hehehe

xabis lagi cte nye ni...aku nk kasi paling panjang nye entry ni...hahaha...kite kasi cte sume la...pas game ni setel...sume tetamu yang hadir...pon menjamu selera...ha...part ni best beb...tp wa nye mate kt sorang je...sape lagi klu bukan "kak red" kan...hahaha...tgu je gmbr kat bawah nnt aku wat caption² tuk santapan korang....hahaha..ramai brader2 yang datang...sume pon sporting...muke ganas2 pon stil maintain join event2 camni...kire sume low profile...bagus..camtu la melayu...melayu support melayu...haha..di sebabkan aku antara yang terawal...eh silap..yang paling awal sampai...so aku dapat la tgk sume ragam org turun bukit tu...hahaha...yang paling best tgk muke org yang takut2 klu tersalah join event plak....hahahahaha...lantak ko korang abang2 akak2...saye ni mmg camni...nsb baik mood tak sampai lagi nk candid time tu sbb kene dera ngn kak red ni kan....huish..baru je jmp 2 kali dah kene dera macam penah wat salah...wakakakakak...pas aku sampai...kak ayu , kak sid n adik kak sid kot...ha..dorang sampai...aku g angkut beberang dorang...time nk turun bukit tu bleh plak berselerak barang2 dorang atas troli tu jatuh kan...bikin kerja btol la...hahaha..tp takpe beb..sume tu kenangan yang leh wat wa gelak...baru je kenal ngn dorang ni...tp maybe sebab kepala same gile kan...tu yang macam Mudah.com je tu...


ha...ni wa hambik je gmbr brader ni...amacam garnas tak muke die...tp relak je join makan buah epal tutup mate..hahaha...jgn marah ye bang....peace...


brader yang kedua..haha..breder ni datang jauh gak beb..port klang nun ha...tp brader ni amat la sempoi sbb korang sume memekak pe pon...die tetap ngn buku cari perkataan die tu...respect bro...ke buku sudoko bro??? hahaha...nice to meet u bro...


ha...brader ni xpasan sebenarnye aku hambik gmbr die...tu pasal muke cam confuse jek....hehehe...kire ni bf sape tah akak yang pkai baju putih tudung coklat2 tu...hehehe


ha...brader ni pon same...brader ni lagi ganas beb...klu lu org soh wa tegur die pon wa takut....tp die pon join game kak rose tu...pergh..sporting...caya la bang...camni la kite nk..muke ganas tp sporting...yehaaa...!!


ni hubby kak yatie ni....ala..bapak budak kecik yang pakai spec bingkai pink tu..ahaha...huish..mahal camera die tu...tp wa susah sket nk gune sbb NIKON kan...hehehe...tp D300 tu...ish ish...kak elly belakang tu nk amik air dlm botol mineral tu padahal atas meja tu dah bnyk air...hahahah..sorry kak gurau jek...banting tu agak comel sbb gmbr kak red berpaling tu den suko...nice posing there...hahaha..kombang la kak red niii...bg kembang dulu..jap lagi kuncup la tu...hahaha...


haha....brader dari spore ni mesti ingt die lepas dari pandangan aku...xdapat de john...ade jugak abg dlm ni...ha...korang tgk...party ni complete beb...bebudak..org tua...org bujang...org separa bujang..sume ade...happy ajo sumo eh...tu bro sirman tu wat pe tu??? ish ish..


yeah....aku sambung balik menulis...ha..korang nmpk x jejake² yang sgt la hensem tgh duduk kt tikar jejake yang lagi hensem tu??? hwahwahwa...si chotz,ak n the gang....hehehehe...sume diam je kt situ aku nengok dari jauh....hahahaha


gigih tak kakak berdua ni???? hahahahaha....korang tgk la...sampai tanggal selipar beb....respect toink toink same itu kakak berdua la...hahahahahaha....

ha....ni blom sume ade ni...kire 80% je yang ade ni....ha....adik yang pakai baju pink ni xsempat aku nk soh die ketepi...sume org dah bersurai....ni salah satu sbb aku tak brape suke nk amik objek bergerak terutama manusia..hahaha...degil...hahahahha...tp at least ade gak k....kire meriah petang tu....ha...pasni aku ade bnyk lagi cte bergambar...korang layan je la karutan aku ni....n kak red!! ade entry khas tuk kak red...hwahwahwahwa....tungguuuu....~~~!!!!

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP