Monday, November 10, 2008

debushhh!!!!~```

jeng...jeng...bojeng in da house

keh keh...ade nmpk cam real x???
ha...ni la hasil aku amik air yang terlebih melompat tu di gaye kan dengan gerak badan spontan terkejut melihat menatang dlm air tu...keke..walaupon not 100% real la kan..tp kire ok la kan...ape kate survey tentang gmbr ni....silekan......comment is yours...

16 iDeas:

Diana-k November 10, 2008 at 7:11 PM  

cam nak menari jer yanggg..
hikhikhik

It's me... L@N November 10, 2008 at 10:39 PM  

ye la yangggg... ekau melatah tak yangg???

ahaks.... terkejut den

Anonymous November 11, 2008 at 1:29 AM  

hahaha...
ramai nyew la syg bojeng neh...
kan chayang kan............~~~~

drooling eyes neh... :[

but i like this pichas...
color diew cun!

v6ersclub November 11, 2008 at 8:23 AM  

keh keh...korang ni kan...

nk menari tema ape ni ek yang??? industan la...selambe...kire macam k3g (kabi kushi kabi gam).hahaha..yang jantan pon nk bersayang2 gak...ni kire kene nyanyi lagu alif aziz ni...sayang,sayang,sayang..haha.. thank...color tu mesti berterima kasih dgn LR...die yang tolong...wekeke..nk tau LR ek??? msg la saya di talian HOT saye,,,ahahah..merapek dah aku ni..chow dulu..

It's me... L@N November 11, 2008 at 9:29 AM  

nak menari eh cyunk... nanti i buatkan... tunggu cukup bahan je... semalam i dah masuk dalam cs3.. tapi reso kcik la cyunk.... ada bran email kat i la high reso pic... hahaha berani tak cyunk....

FS November 11, 2008 at 9:52 AM  

oh yang ku sayang...cantik menepis ombak laut yang terpercik..kalau panahan asmara bolehkah ditepis macam tu? hahaha...yang ku sayang, u can do it...but do what? in ur mind la dat thing...i dun wanna say it.. ;)

It's me... L@N November 11, 2008 at 10:36 AM  

adeh.. ingat thread forum je panas.. comment blog pun leh panas...

saya edit gambar tak sampai taraf olimpik pun... takat paralimpik aje...

cabuuuuttt

Qamar_Shamsul November 11, 2008 at 11:29 AM  

cun! debushhhh..... kalau eko jatuh lam air tu lagiiiiii cunnnn!

hehehehe....

v6ersclub November 11, 2008 at 2:13 PM  

timo kasih kepada pengkritik tetap gmbr dlm ni...alamak apo dah jadi komen blog den ni...hahaha
sayang???
cayang???
walla...kan best klu nasha aziz ke..kareena kapoor ke..angelina jolie ke pgl camni...mimpi mimpi mimpi....

ANYWAY....THANKs ALL memeriahkan blog ni....mmmuuuahhh....

Diana-k November 11, 2008 at 2:50 PM  

walla...kan best klu nasha aziz ke..kareena kapoor ke..angelina jolie ke pgl camni...mimpi mimpi mimpi....<----dusshhhh!! tak bersyukur eh aku panggil ko sayang..ahahhahaha

KONTAN November 11, 2008 at 4:57 PM  

nasib baik sempat aku shot gambar ekau tengah menari macam ni.
kalu tidak, mampuih tak dapek la moment mcm ni lagi

kalu suruh menari cam ni pun takkan dapek punyo huh!

kalo kt tunggu lagi sikit aritu musti lagi cun weh

KONTAN
Founder
http://kontan.fotopages.com

v6ersclub November 11, 2008 at 5:03 PM  

haha...tu bawah tu ...sifu den tu..kontan...die la yang amik gambar ni...memeteng dlm viewfinder tu punye lamo nk dapat moment ni...wekekeke...

Olga Kurylenko November 12, 2008 at 5:30 AM  

Sayyyyyyaaaaannnnggggggg abg bojenggggggg..... Muuuaaahhhhhkkkkhhhzzzzz....!!!!!

wanzul November 12, 2008 at 9:17 AM  

terer lak ko edit mengedit ni eh bojeng..bijok la anok pokcik!

wanzulhamli.com

Anonymous November 13, 2008 at 12:04 AM  

to those readers(bimbo)!
please behave all your words@comment
n do respect others...
dont mess with others belonging!

Diana-k November 19, 2008 at 2:17 AM  

anonymous? pahall???????

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP