Saturday, November 29, 2008

MY JELAJAH SELATAN!!!

trutt..trutt....trurtt...

korang nk tau tu bunyi ape??? tu la bunyi buzzer kt dlm badan aku ni soh bertindak...so...tindakan pertama amik cuti...tindakan kedua pastikan duit cukup nk pegi merayau...tindakan ketiga BE MYSELF!...hahahahah

dalam keadaan yang hampir kepada paranormal...aku menghenjut kenderaaan ku ke JB.....first time wat gile camni....first ke??? bnyk kali dah la....so...aku g sane atas dorongan SIFUK aku....korang kenal nye la....biase la klu SIFUK dah pgl kene datang beb...arahan tu...hahaha

so nnt aku sambung blk cte JELAJAH SELATAN ni dgn gmbr la k...sbb aku nk cte mende penting dlm ni...hahaha malas nk wat entry bnyk...so aku wat 2 in 1 la..hahahaha


I"LL TRY TO MAKE 10.19.10.85 TO BE MY IP NUMBER!!


hehehe...now im in my way...no turning back...watever in front of me i will face it n fight for my rite...

now aku nk korang sume dengar lagu dari band indo....im an indo freak..."Andra n The BackBone" titled "Main HATI"....demm....jiwang siot...lantak la korang nk ckp pe....yang pasti aku simpan lagu ni agak lame la tuk sumone yang aku admire selame ni...nk tau bpe lame??? kahkahkah..mustahil nk bgtau korang...tak pon meh la aku post lirik lagu tu....kekeke...


Seribu wanita yang pernah singgah
Hanya datang dan pergi dan tak ada hati

Kau pun datang ada yang berbeda
Mengapa begini apa yang terjadi

Tak pernah sebelumnya
Tak pernah ku duga


Ku akui ku main hati
Ku tak bisa tuk memungkiri
Ku main hati

Bersamamu ku rasakan
Yang tak pernah kurasakan sebelumnya
Pencarianku berakhir
Karna ku tlah temukan dirimu

Ku main hati … Ku main hati


ha...nah....ni la lirik lagu yang aku simpan tuk SOMEONE tu....hahaha....aku tak mampu nk tipu diri sendiri lagi beb...skang ni aku nk senyum puas²......i hope all the things CLEAR rite now!!

ade satu quote yang ucap depan mate die...tp aku still takut nk ckp sbb aku ni kan PEMALU...tp sbb kali ni aku yakin dgn diri aku sendiri....selamberrrrrrr laaa.......

handphone nokia E71 sifuk jadi saksi...."***** ***** *** **** ****** I LOVE U VERY MUCH!"
(gune kaler fev sape ni???)


wah....jiwang seh..tak larat....tp...aku tetap larat beb....sbb inilah mase tuk bertindak....hehehe...chow.....salam...



1 iDeas:

Enny December 1, 2008 at 4:55 PM  

TAHNIAH BRO... INILA DINAMAKAN "ANAK JANTAN!"

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP