Tuesday, December 30, 2008

mari makan apple...(redmummy.com potluck party)

part the best klu nk tgk org makan camni...bang ko siap pakai tangan ye bang...hahaha...xpe bang asal bahagie....nganga besar lagi bro.....hahahaha....

ha...hambik ko....besar tak besar la abg ni nganga kan...ape de hal mate kene tutup...wakakaka...si ayusolo tu suke je amik gmbr org camtu...wakakak..haha...tak pasal2 pon leh kene plak akak ni kan..hahaha...ah tak kire....asal aku nmpk je aku cte....

kak red kenal lagi x sape ni???? hahahaha...mane la tau tak kenal plak kan klu da camni gaye nye ha....wakakaka... bro sirman...luas btol nganga aritu...klu kak red tgk kompom takut....wakakakkaka....

ha....ak...ko wat pe plak nk bukak2 penutup mate tu???? ha.........ape motif ko sebenarnye???? hahahahahah

ya allah...sampai teleng2 ko nk makan ye bro....kak d plak saje menyakat....wakakakakaka....

*kak red...hehe..jgn marah tunggu je k....nnt ade la...siap wat besar2 lagi...hehehehe ape yang besar??? tunggguuuu......

9 iDeas:

ak_0143 December 30, 2008 at 6:03 PM  

haaa
aku harap farihah usya blog ko ni
tgk cmna enchekkekasih dia menang!
nampak sangat men tipu!
bukti byk...

eh... itu masa dah habes la...
ke masa mula2...

aku takde nya men intai2
aku jujur, bersih, cekap dan amanah!
tak caya tanya ayang ko!

taun depan aku nak event ni ada lagi
sapa yang tak penah masuk kene masuk!
bawu ko tau susah giler mau makan gitu!

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 30, 2008 at 6:09 PM  

eleelelleel.....hahahaha...aku klu masuk kang menang trus...sbb satu epal trus aku baham...wakakakka...ok la beb sproting sket..heheheh...baru la event jadi happening dan org kt situ tambah pening...

ayusolo December 30, 2008 at 6:25 PM  

hahaha..akhirnyerrrr...terselit gak gmbr aku sipi2....ishhh...berapa part lagi nie weyyy....nak kene tunggu next season ker dikkkk??

Kak Red December 30, 2008 at 9:04 PM  

terteleng2 si apik tuh

sian diaaaa

wei jeng, buang le word verification nih, dahlah ada moderation, letak tuh x yah lahhh, lambat aaa nak letak komen. pastu buat lah pop up komen, ni nak kena back2 balik tengok entry tauuu

Kak Red December 30, 2008 at 11:33 PM  

oi

apa yang ko nak jahanamkan ngan entry utk akak tuh?

kalo gayak gitu
tunggu ari pembalasannya

aku simbah betul2 ngan air!

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 31, 2008 at 8:41 AM  

kak red : ahahahahaha....kak red ni mmg ganas..camne la bro sirman handle ni...mesti ade stiker 'handle with care' ni,,,,hwahwahwa...ala kak xreti la nk wat hebat2 camtu...nnt la tgk coding nye balik camne...pe salah nye bukak bnyk kali...hiesh..hehehe...entry akak tu akak takkan simbah air nye...rase nye siap call kot...aaaaaa...bojeng....nk!!!! hehehe...ha...ape die tu??? tunggu....

prebetsabu December 31, 2008 at 10:49 AM  

nice candid..!

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 31, 2008 at 11:54 AM  

thank prebetsapu....hahahhah ape punye name daa...

runescape account January 6, 2009 at 9:20 PM  

i agree your idea ! very nice blog

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP