Tuesday, December 30, 2008

kid sessions......(redmummy.com potluck party)

ni anak sape ni???? aku tak tau anak sape...aku kan kid lover....chewah....hahahah...cam cool budak ni maintain position time aku snap gmbr die...bulu mate agak panjang...telinge budak ni bih kurang cam aku...besar n capang sket...hahahaha....pakai baju merah jugek.....huh...

ai dik...mane spec bingkai pink??? hahaha..korang nk tau gmbr ni mase bile aku amik...ni time si adik telah menggigit tangan si abang..hahaha...kecik2 ko dah pandai menggigit ye dik...besar kompom boyfren adik kene gigit....hahahahaha....tp pas kawin tau main gigit2 ni....hahahahaha....to her parent sory sekali lag gurau kasar sket...heheheheh kak yatie b.kerol...sory ye....

ha...kak red anak akak ni merajuk xdapat adiah....tp bleh plak kene pujuk ngn awek mane tah....ha bang pe lagi...jual mahal sket...hahaha...kecik2 dah pandai ngorat ye dik....alahai...abang jgn tunggu sampai 8 tahun plak k....klu nk tunggu meh uncle bojeng cte dari a sampai z camne sume kejadian tu berlaku...hehehehe.....tu si gurl tgh pujuk abang la tu....(sedikit cerita rekaan)

abang (a) : heish...sume dapat adiah...aku tak dapat pon...sakit tol ati...

gurl (g) : abang...nape ni...jgn la merajuk...nnt mama bagi la adiah kt abang..

a : mama nk bagi?? tgk tu mama bagi org lain jek...

g : ala...nnt gurl amik kan adiah tuk abang k...gurl cari sampai dapat...khas tuk abang...

a : (dengan perasaan malu2 kucing tahap dewa vishnu..) ala gurl ni....wat abang malu je la....

haha...tu pasal abang paling muke tempat lain....wakakakakakaka....(enjoy my story)

ni gegirl ek??? hehe..cam ade chinese look sket...dari mane datang ek??? tgk mama nye cam xde pon look chinese...hurm....jap jap aku try tambah kak red + bang sirman = ha....equation tu mmg dapat gegirl...hahahaha....sbb mate bro sirman tu kuncup sket kan.....keputihan tu dari kak red la...hehehehe....panjang stokin die petang tu...sampai ke lutut...ingt baru nk join main bola ke ape kan gegirl...hehehe...

korang nk tau bape minit aku tunggu dak kecik ni berpalin??? hurm...lame beb...tp die selambe je wat bodo time aku panggil....dah besar sok kompom star gak adik ni....tunggu je la die besar ye maknye....mate dah ade sket mate menggoda tu...ha....ape lagi nk....hehehehe....

hahahahaahaha....bg aku gelak dulu....adik ni sebenar nye tgh berlatih.... ko tgk...sume barang kt tikar tu die kasi ketepikan...nk telepati ngn kaum2 die supaye cool down cam die...klu aku tunggu sikit lagi mau yoga kluar adik ni wat...tgk la ke macho an muke die...pergh...amat cool...dah besar boifren ko dik ko jgn bikin muke camni...takut nnt...hahahaha...ha...mate die tu...renung sape la tu...macam ade kesalahan je yang berlaku depan die tu ek...hahahahaha anyway ni la pose2 menarik yang meningkat kan tahap kesengal pemikiran ku....hahaha

abang!!!!! ko jgn ngengade nk masuk dlm tu....ha....ini jeritan kak red.....hahaha..aku wat wat je la..mane ade diva tu nk menjerit kan..hehehe...sebenar nye abang cam dah geram2 nk melompat dlm tu...tp sebab gegirl ade tepi tu...so die cam tunjuk cool la....abg kene ajar adik bende baik kan???? ha.....uncle ko ni nk je pinjam PSP ko bang....dah lame sgt aku tak main game ni...hahahaha padahal tetiap ari main game kt umah tu..hahahaha


hehehe....mrs.taj n his son...aku lupe plak name anak die ni...ish ish...tp sgt la comel kan...aku ingt lagi ayat dak ni "mummy nk present" hahahaha....kak ooo kak...jgn la soh anak p mintak adiah...hahahaha...gurau je k...ingt kan anak dara lagi mrs.taj ni....sgt la kurus kan...dah ade anak ghupenye...hehehe....so nice to meet u sis....ramai dah kenalan aku ni...hahaha...so anak mrs.taj ni mesti ikut muke bapak nye (saje aku ckp camni sbb xmau akak ni kembang plak kan ..hahahah)
jgn marah ye mrs.taj....ha...ni la salam perkenalan ngn bojeng....ngehngehngeh...

13 iDeas:

Umi Mia December 30, 2008 at 5:29 PM  

kata kid session..awat gambar Mia takder pung.....shedih ah umi dia...huhuhu....(kasik drama skit)

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 30, 2008 at 5:46 PM  

alamak....mia nye xde ke?? hahaha
xkenal la plak...ala...pasni satu memory card tu gmbr mia jek pon bleh..hehehehe jgn drama kak...kasik filem trus...baru la box opis...

ak_0143 December 30, 2008 at 5:56 PM  

hahaha
ko ni...
bagus gak wat entry gini
from kid's perspective lak
smua blog asik citer pasal abang,akak, mak n bapaj budak je kan...
bagus2...

ke ko ni mmg len sket...
ske usya anak orang...
last skali usya bini orang lak...
dianaaaa kkkk
bojeng kan...
hahahaha

ya ampun bojeng,
ya ampun kak taj!
haha

p.s - dialog abang n awek tu real ke beb?

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 30, 2008 at 6:12 PM  

kan aku dah ckp aku kid's lover...haha...tu pasal ade entry khas tuk budak...ade gak gmbr dak kecik yang aku tak perasan contoh nye anak akak rose ni...anak pink jambu?? btol ke name nye tu?? hahha...suke ati aku jek kan...wakakak...nasib baik ko dah mintak ampun klu tak aura kesengalan wa ni akan sampai dlm YT ko...hahaha...jage2 cik salmah...haha...

** klu la btol dialog tu...wa tarik abang pastu ajar die beb...tu rekaan semate2 la...wakakakka

ayusolo December 30, 2008 at 6:23 PM  

naper from kid session ader gambor mrs taj...haaaaa...gossip nie nanti..naper yanggggggg..hahhahaha...anyway, azim tu sgt kiut lerrrr...geramnyer weyyyy....

ak_0143 December 30, 2008 at 6:34 PM  

haaa kan aku dah kata
menimbulkan spekulasi sungguh!!!
bukan aku je kata gitu....

diana kkkkkk....
bojeng kan....

erk, taip banyk2 k, mcm aku seru datuk k lak!
hahaha

Diana-k December 30, 2008 at 6:40 PM  

uiii......pekehal ngusya bini org nieee bojeng????

Kak Red December 30, 2008 at 6:56 PM  

taj kan bini orang, motiff ada lam gambo bebudak??

itu baby kecik tu anak buah akak lah, anak si nana, baby khyre namanya

ko buat dialog gitu, sok2 dah beso aku suh abang tengok...yang awek ala ngorat dia tuh, sepupu dia gak, anak adik akak gak, Dayana namanyaaa

Kak Red December 30, 2008 at 9:07 PM  

alo jeng

nenek sirman cina lahhhh!

kira gegirl ada keturunan cina lah wpunnnnnnnnnnn bapaknya muka ahhahhaha
muka hensem dari ko hiksss

Me, Mrs Taj December 31, 2008 at 8:01 AM  

mmg tgh marah ni!! mesti bojeng dan makhluk2 sekalian igt kite ni budak2 lagik sbb kite dh slalu kena!!! hampes...haktuih..x nmpk ke muka kite mcm bini org dan mak budak? hurmm...

muka azim tu mmg sebijik sebujat mcm bapak dia la..

p/s klu suka budak2, apa yg ditunggu2 lagi..buat la anak cepat!!! hahaha D, jgn mare ye...suka hati hang je kutuk2 org ye..siap ko!!

*ayu* December 31, 2008 at 8:04 AM  

budak tak nak kalih pandang ko tu nama dia arianna...
mata dia kelabu ko...nak ni ada link gamba dia.. terang skets..http://thesunearthmoon.blogspot.com/2008/08/cuti-cuti-pun-keje-ke-kak.html

sib baik ni longgokan gamba bebudak.. mana gamba aku jeng??

p/s: aku dh tergedik tunggu entry khas kak red nih wei.. cepat laaaaaaa!!!!

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 31, 2008 at 8:37 AM  

kak red : ya btol..bro sirman mmg hemsem maa...klu tak hemsem camne akak ternoda kan...hwahwahwa...gimme 5 bro!!!!

kak ayu : ala tunggu la...bnyk je gmbr kak ayu ni...sabor....hehehe...entry kak red tu lagi kene sabar..hwahwahwa...

mrs.taj : kak....hahaha...kontroversi ek??? nk wat camne dorang ni sume jeles sebenarnye muke mak anak2 tu tak kuar...sy pilih mrs.taj sbb ayat azim ngn kak red aritu...hwahwahwa...

ak : ko ni mmg sengaje undang maut ek??? ko tgu lepas je entry kak red..entry khas tuk ko plak....hahaha...tunggu!!!

runescape gold January 6, 2009 at 9:20 PM  

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP