Monday, June 29, 2009

.:UiTM, Shah Alam:.

hurm....ni aku nk bercerita pasal UiTM Shah Alam...sebab adik aku masuk situ...heheheh...layan je la...yang paling ngam nye...

ni kengkawan adik aku...hahaha..aku pon tak kenal....sume gmbr ni ade dlm purse die...hahahaha...so aku amik je la...

ni kat dataran yang ade kt tengah2 UiTM ni....name nye...Dataran Cendiakawan....

bapak aku cari port nk merokok..haha...tu adik aku yang pakai baju kurung kuning...ni la tempat adik aku kene timba sume nasihat mak pak aku...termasuk nasihat aku...

uish pa....osah sodah eh tu..hahaha....ni apak den...pak brahim...cik bob pon on la..

ha...ni tgh clarify brape bnyk tulang dlm mulut tu...hehehe...yang penting apak ku best....

ni makanan mama gwe dong...heheh

bakan engineer Honda...insyaAllah....aku dah mule ajar die pasal kete...ma pa...sorry la klu diklan terpengaruh sket...hahaha..tapi die malas..ciss...cube la die rajin...sambung ape yang aku tak dapat sambung kan best....lannnnn please la suke math, fizik, add math...akan ku tolong wat keje umah kau...hahahaha...

UiTM??? ye uitm....siap sama fakulti ngn aku ye adik aku ni...ciss xleh lari langsung...die amik Statistik...so elia...otak ko kompom kene ade mesin kire yang laju pasni...klu eman leh beat ko lagi....tak bermakne la ok..hahaha...aku adalah abg yang berlagak tp low profile...wakakaka..


ala...ko nk tunjuk jam baru ke ye...haha...tak heran...eman tunjuk jam antik swatch ni....ops...jam swatch...hehehehe....

ni la dik lan....die telah seminggu hilang kawalan diri aritu...kesiannnnn....hehehe

mamaaa!!!! hhehehe...saje ngengade...korang tanye la mama aku yang cool ni...tp pepagi die suke ceramah topik yang die akan pilih....hahaha...tp tgn tetap jalan...so elia ni sgt notty terlebih...so pasni tolong la jadi sorang yang kurang notty tu ye cik elia...n mama...ceramah2 mama tu hebat sume isi nye...eman siap amik note ok...hahaha...muuahh!! cayang mama...garang ooo die ni...tp time aku kecik2 dulu la..skang ni sume pon cool....best..

ni entraance.......kolej mawar......kolej adik aku...sini dulu kan...hahahaha....

sekitar hari pendaftaran....bagus uitm....tak sesak pon hari daftar student kali ni...

ni perjalanan ke tempat makan...hehehe...

ramai ooooo.....ramai ape??? ramai orang la....setakat ni nmpk suci jek sume student uitm...hahahah...korang mesti paham la kan....

tgh cari tangga nk naik...kekeke..aku takdak idea dah...

mate mak aku ni ade prob sket..tu pasal kekadang die sakit mate berlebihan....ni mungkin sebab laser nye effect tu kot..huhuhu..

"camni ya....ko kene belajar elok2...cari kawan elok2...mama papa jauh pilah tu haaa"
mungkin ini yang dikatekan....hahaha...layan jek la..

6 iDeas:

Diana-k June 30, 2009 at 8:44 AM  

dkt pintu gate kolje mawar tuh ader paperrrr sejarahh kee????

:b

bojeng June 30, 2009 at 8:47 AM  

ade...hahaha...nk tau???
bahan bukti ade kt lengan belah kanan...haaha...
femes sebentar...

It's me... L@N June 30, 2009 at 12:45 PM  

owh uitm dihatiku... tapi semua tu kenangan je.. last 2 weeks gatal² masuk uitm ngan ms fyza... sesat dowh...

bab gadis suci tu wa tak tahan.. hehehe... masuk pakai kasut sampan, keluar dah pakai high heel.. hahahaha...

IntanHEARTSyahmie June 30, 2009 at 1:41 PM  

rindu nye dengan dia..

uitm shah alam memang toorrrboiikk
la..:p

bojeng June 30, 2009 at 2:26 PM  

lan : haha..sebenar nye memane U pon same....masuk mmg nmpk suci jek...hahahaha...erm...erm...tak tak semua la...hahahhaa...lu org pikir la sendiri...waakkaka..

kak intan : ni kak intan PM ek?? haa....memang terbaik...hahahah..

IntanHEARTSyahmie July 1, 2009 at 3:41 PM  

ha ah, kak intan yang setia menemankan optiyan tu gi cafe tiap petang..huhuhuh

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP