Thursday, June 25, 2009

.:muke aku!:.

ngehngehngeh....korang mesti tak caye kan??? aku tau korang nk ckp ape bile tgk gmbr ni...soklan pertama korang mesti...mane jerawat aku??? hahha...apekah sudah elok...???? hahah...korang ni...suspek la sket aku...aku rase nk dekat seribu kot aku berabis tuk muke aku ni je...cess...tu tak masuk...pakaian aku...KASUT aku...(jgn marah eh baby) heheheh...kereta aku lagi...hui...camne nk kumpul duit kawin ni??? hahahha...ade...insyaAllah...ni pagi tadi sebelum g keje aku snap je gmbr aku ngn camera aku yang memang aku dah gantung atas tripod...sebab mlm td cube lagi wat HDR...tetap xjadi...chiii sungguh...SIFUk...ajar la camne nk jadi cantik HDR tuu...ngs2 wat pon terang sangt la....gelap sangat la....adeh...kecewa...takpe...aku cube lagi...

environment background gmbr ni bilik aku...ape kat belakang tu??? haaa...tu la segerombolan baju aku...yang berlipat ade tak??? adeeeeeeeee....sampai tak cukup almari...hish...hahahaha...tp as long aku leh pakai sume ok la...tak jadi masaelah tu sume...

so gmbr ni melengkap kan pengajian teknik pengolahan gunung berapi dimuke...kenapa muke aku??? sebab kawan2 aku kt opis ni sume muke bersih...aku sorang je kaya dengan gunung berapi...so mencabar sket ni mengolah menggunakan kedaigambar...hahaha...

so ape komen anda???

4 iDeas:

Diana-k June 25, 2009 at 10:50 PM  

uiiiyooo..
jambuuuuu..

muahahhahaha

haya_yaya June 26, 2009 at 9:50 AM  

jambu,DK?
jambu???huhahhahaaaa...bkn jambu ar...sengkuang...
tp siyes nmpak bersih..bkn picasa ek? ;p

bojeng June 26, 2009 at 11:09 AM  

huwhuwhuw....bkn picasa kak..
ni hasil sendiri ni..
hahaha..
tang mane jambu tu...klu di trim misai n janggut tu amacam???

It's me... L@N June 28, 2009 at 10:45 AM  

petua wa lu tak mo try... cuci muka dgn bahan masam...

heheehe... bahan masam??? swa kecik... hehehe

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP