Thursday, February 5, 2009

.:dun know wat am doin':.

hurm....jom kite try tgk makanan di bawah ni...hurm...makan ni best gak...tp kan...korang makan tak makanan yang tak sedap??? tak kot kan....hurm...nape aku ckp gini....marilah kita pikirkan bersama...

sushi kan yang ni??? best gak la bile masuk dlm mulut tu...abis jugak la aku makan...heheh...



habis aku makan...pastu...time2 makan tu...aku nmpk cam best jek waffle kocik ni klu nk berposing...hurm...amik je camera...snap aje....bende cantik...mmg rase nk makan je kan...heheh...cube kite pusing ayat ni dlm life....ape yang kite dapat??? time tuk korang pikir ape maksud belakang aku....


uiks???? camne raye cine nye bunge ni leh turn jadi kaler purple??? memule kaler merah...tetibe kaler purple...ha...cam magic kan...tp ni lah magik nye...tuk seorang yang special...kita tak pernah melupakan nye btol tak??? so all the time trase kt seblah jek kan...sebab tu kaler pokok daun ni bertukar ke purple...hehehe...nnt aku nk bagi sepasu besar ni la pokok camni letak umah die...hehehe....

1 iDeas:

Diana-k February 6, 2009 at 1:43 PM  

cepat ler antorrrrr pokok tuh.....
muahahaaa

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP