Tuesday, February 3, 2009

.:tag for me from Diana_K:.

yangg...ponek cari gmbr ni tau...takpo lah..selambe...hahaha...jom jom layan tag ni...

i am....SUPERHUMAN
(hahaha...superhuman kah aku...tp to sumone YES!!)

i really want to go to...MAKKAH AL-MUKARAMAH
(memane tempat pon..ni la tempat yang aku teringin sgt nk pegi)

my favorite place...SUNSET
(hurm...i love this any place yang bleh tgk sunset...tenangggg)

my favorite thing...SUPERCAR
(hurm...ni mmg fav aku la...klu mampu aku nk luxury supercar BMW Z10..amin)

my favorite drink....ORANGE JUICE
(sedap nye la...pagi je minum ni...hehehe)

my favorite food...TIGER PRAWN
(udang harimau...haha...masak kari pekat² pergh...30 ekor pon aku leh setelkan...kaklong!!! nk ko masak!!)

my favorite color...WHITE
(putih....suci je...bersih je...hehehe)

i live in...MALAYSIA
(keranamu malaya...cemerlang gemilang terbilang terpakai)

i was born in...KUALA PILAH, NEGERI SEMBILAN
(hahaha...poie pokan...naek basika...tongah ari tongah paneh....apo dayo...motong gotah apo nk dikato...kalau buleh nk jadi cikgu sekolah kek kolo pilah..hahah)

my school / college / university....

primary school...Sekolah Kebangsaan Tunku Laksamana Nasir, Seri Menanti, Negeri Sembilan


secondary school..Sek. Men. Keb. Ag. Sheikh Haji Mohd Said, Seremban, Negeri Sembilan


college..Malacca Matriculation College...Kolej Matrikulasi Melaka


university..Fakulti Teknologi Maklumat Sains Kuantitatif(FTMSK), UiTM Shah Alam

my favorite story...TRANSFORMERS
(gempak cte ni...klu malaysia leh wat 10minit je cte ni dah cukup gempak dah..)

my hobby...PHOTOGRAPHY
(lawo kan gmbr bawah ni...terbaik....!!!)

i wish...i wish...jadi kayo macam DONALD TRUMP!!!!
(ha....yang...anything will be yours kalau termakbul wish ni...amiiin!!!)

so...abis la menjawab tag ni...penat gak..tp cam best....korang doa kan aku nye wish wish di atas tu supaya tercapai k...tak dpat 100% pon at least 50% pon xpe...USAHA tangga KEJAYAAN...hehe...salam..xnak tag sesape...sebab tau penat...hahaha

4 iDeas:

Izyan Diyana February 3, 2009 at 10:25 AM  

amminnnnn!! yang part donul trump tuh aminn kuat sket..
muahahahahahaaa

kheirul February 4, 2009 at 9:09 AM  

bojeng... ko tahu tak Donald Trump tu cakap kat aku dia takbleh nak tido malam.... asal nak tido jer terjaga... asal nak tido jer terjaga...

kesian... kayo pon aku takleh tido nyenyak tak syok gaks.. kehekhekehkeh
gurau jer beb....

Donald Trump February 4, 2009 at 8:22 PM  

maner ader bro.. wa bleh tido malam laa.. cuma tangan atas dahi jer.. pikir camana nak buat duit.. cari jalan nak kasi banyak duuiitt.. cara-2 nak berbini duuu.. alamak.. bentara guru dah dengar pulaakkk...

Enny February 5, 2009 at 9:18 AM  

Nak makan lauk Kari Udang Galah yang kaklong masak.... hahahaha... boli la udang e baru aku boleh masak beb! Kalau tak g ikut papa g mancing kat Rompin. Dapat Udang besar baru boleh cite pasal lauk kari k...

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP