Monday, January 5, 2009

makan TANGGUNG kt tupai² oleh redmummy.com + mr.manager

erk....apahal plak bojeng wat entry camni ye tak??? ni sbb nk story sket...aritu g diner dgn kak red n GBM @ Tupai2...first plak aku tau tempat makan ni...thank tu MR.GPS sbb guide aku sampai tempat ni...hahahaha...study tengah2 malam ni camne nk g Tupai2 ni....hahaha...so kat bawah ni gmbr yang agak malas aku nk susun...so tgk je la k...hahaha...ni yang ade dlm sniper aku je...yang lain...kt org lain la...hekhek...aku stil malas nk amik gmbr org..hahaha...


tu bro sirman aka mr.manager...hurm...aku kene ngn die mlm tu..hahah...sib baik aku seorang yang cool + sengal...so xdehal la...hahaha...
kak rose...pergh...sexyyyy yoooo....auuuww....mate tu mmg terbaik la kan....kak ayu tu nk posing cam biase la...malas nk ckp la..hehehe...


kak red , my miss D n k.sid....n bro sirman in blur part...
ha...yang aku tersengeh tu pasal pe?? ntah la...yanggg!!! nape main focus larik ni??? kene study lagi ni...hehehe..anyway it can call a technique...back clear!! kak red tiru aksi sape tu??? hahahah


ish ish...agak gedik k kak red....muncung tu klu lebih depan lagi pergh....hahaha...dah macam ape ntah gaye kak red ni...my miss d tu kene la tunduk sket kan...tinggi bonar...k.sid ok je..heheh...
wah...bro...tergoda tak tgk gmbr ni?? dah la mlm tu line clear abang n gegirl xde...hahahaha...aaauuwwww


kak rose..my miss D n kak dila...camtu ke eja dila tu kak?? ke daela?? cool sket kan...hwahwa...sume merah2...ish ish...
the seken pic....my miss D n kak D...hehehe...

kak red....jgn la tertdo time borak2....ish...
hah....trus segar ble sirman ade kat sebelah....ha..korang nmpk tak signboard putih kt belakang tu...."PEMBAZIRAN MAKANAN setiap 100g dikenekan bayaran RM10"...so klu makan kt sini...ready la untuk tidak membazir...makan sampai abis tau....


agak2 korang tau tak nape kaum adam ni muke dah selebet camni....ish ish..biar la kaum hawa yang ade kt situ jawab....hahahahah
(gmbr aku tu...kt belakang yang pakai shirt number 3 tu...kawan aku tu..."king"...ish..)

korang tgk transisi gmbr ni...kak ayu posing kan main...pastu...tetibe ade cite panas...tup tup..trus ketat ckp ko...hahahha..kak rose maintain jek....cool gle...hahahhaa

alahai kak oi....hahaha...gmbr first tu die tak perasan lagi aku tgh snap2 pic die....ha...korang tgk bile die dah perasan....hambik ko...trus lentok sini lentok sane..hahaha...gud sense of lens!!!!


ha....ni yang aku tak tahan ni....nape la aku tak dapat jelas gmbr ni...KAK!!!!! tiru aksi sape lagi tu....gedikk....ya amat k....hahahahhaha....bro sirman dah agak tidak tentu hala ketika kak red berposing begitu..hahahhaha but its soooooo coooollll.....sempoi!!!!


itu kak red itu kak sid...
(haha...idea dah kontang)


itu kak rose...itu kak ayu...
(juga idea dah larut)


itu kak ayu lagi....dan masih itu masih kak sid..

selesai dah....penat penat...hahahaha....so...aku enjoy diner mlm tu...thank kak red n bro sirman yang menanggung 100% pemakanan kami pada malam itu....sodap...semoga dimurahkan rezeki oleh Allah s.w.t....di panjangkan umo...hehe...amiiinn....so...burp....kenyang sampai arini ni...hahaha

***ade entry yang ditunggu2 ke??? hehehe..pasni k...insyaAllah...wait for it k dude!!!

11 iDeas:

Umi Mia January 5, 2009 at 12:31 PM  

ahahaha...di hari2 mandom akak ni...blog ko yg first akak komen tau...terpaksa lah...ko dah puji akak sexy lah, cool lah....hahahahaha...

Dari gaya2 ni..rasanya lagi kena terjang ko ngan kak ayu, kak red...hahahaha...bersiap sedia ha jeng....

KhaLifah feDi January 5, 2009 at 12:37 PM  

yg diana -k tu kf suke tgk pose yer hehehe..jgn mareh yer..bro..

p/s:-kalau ko adepantun leh turunkan kat blog kf skunk nie..hehhe..dialu-alukan..

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM January 5, 2009 at 12:57 PM  

umimia : hehe...kasi up kak rose sket...hehehe...aauww....aduh lagi kene terajang ke??? hahaha...

kf : nape yang lain pose nye ko tak suke??? anak dara nye pose gak ko suke ek??? hahahhaa...ramai je anak dara lagi tau kt gmbr tu...hekhek...

*ayu* January 5, 2009 at 2:57 PM  

no no... aku takkan terajang ko...
but awas yer ko jeng!!!
:P

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM January 5, 2009 at 3:36 PM  

k.ayu : aaaaa.....tak takut...hahaha...sy sentiasa awas...yeah..siap nyanyi lagu KRU...."aws gerak langkahmu...awas...awas!!"
hahahahhaa

Pencinta wanita... January 5, 2009 at 3:43 PM  

pasneh banyak la pulak baju merah engko... takpun baju official event pun merah, selamba je sarung....

ak_0143 January 5, 2009 at 8:22 PM  

korang kan... hampes!
g makan2 besar tak ajak aku...

aku mau turunkan puaka kat korang smua!!!

nanti pasni korang akan ditimpa sindrom tupai
malam ni, ekor akan mula tumbuh di belakang masing2 dan sikit demi sikit, badan korang akan jadi tupai!

amik ko PUAKA TUPAI!!!

hahaha

p.s - entri diana k tulih ko skandal ngn sirman ek? betul ke???
muahahahaha

Kak Red January 5, 2009 at 9:30 PM  

pencinta wanita...

bukan dia share shirt merah ngan miss d dia ker? heheheheheh

wwah wah wah wahhhhhhhhhhhh!!

mementang ko puji kak rose kemain melangit yerr

ada je ko nak das aku tau

dahlah aku yang open table

patut aku le lagi ko puji melangit

cisss!!!

tp kan jeng

akak tetap terkenang tanah sawah bendang cucuk tanam ko lahahahahahhaha

sirman baca, gelak bangsat dia buat!

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM January 6, 2009 at 8:28 AM  

pencinta wanita : aku mcm kenal je sape ko ni...haha...mane mau lari ha...

ak : hahaha...jeles ke?? klu ajak ko sekali tak jadi la private party...wakaka..aku ni pon terbias oleh sinaran miss D jek...hehehe

kak red : eleh akak tu...klu akak bace balik...betapa bnyk nye saye puji akak tuk menarik perhatian bro sirman...hahaha...kompom mlm tu korang dating lagi kan...hahaha

ayat tu dah kire paling manis sy nk wat tu...double meaning...klu sy cukup sengal semalam xde sape pon perasan double meaning tu...hahaha...bro..gelak ek?? hihihi..tp gelak bangsat tu camne kak red? pra tonton sket...hwahwaha...

It's me... L@N January 6, 2009 at 6:16 PM  

hahaha lima apha november is pencinta wanita... kah kah kah

jap pink, jap purple... neh merah lak pak ngah nye...

runescape gold January 6, 2009 at 9:21 PM  

Very good!

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP