Tuesday, January 6, 2009

GREAT~~!


korang tak rase gmbr kt atas ni cam best???? agak2 korang kan...korang nk cari mane gmbr camni??? n cube korang pikir abis baik la...dari mane plak nk amik gmbr ni???? ish ish...aku sgt kagum ngn photographer ni...tetiap ari aku tgk gmbr ni beb...betapa photoG ni me risky kan life die nk amik shot camni...ni la cte2 aku dlm hobi aku ni....risky photography...masuk dlm perang...pastu...reformasi ke...org tgh gado ke...sume yang risk la...heheh....saje mengade kan...tp aku rase cam best jek...so aku mmg bg 5 STAR kt photoG gmbr ni....salute!!!!

8 iDeas:

*ayu* January 6, 2009 at 5:37 PM  

haah.. mmg cun!

KhaLifah feDi January 6, 2009 at 5:49 PM  

emm cik eim "hanyae jauhari mngenal manikam.."

pantun balas

"makan nasi lauk kari,cube ekaiu tanye dgn encik jauhari"

hahahahaha.....(aku tgh gelak nie)/..

chotz January 6, 2009 at 7:03 PM  

bojeng.. nk tanye sket..

ko tau x website mane yg kasik free download + keygen for adobe photoshop cs3.. coz aku dok google2, dpt carik yg trial version nyer...

kalu ko tau, pls give the add to my email: chotzchinoz@gmail.com or ko letak je kt cbox aku.. TQ!!

p/s: gamba awan mendung ade petir2 tu seriously amazing!! bkn senang oo.. kot2 kene patah petir ke kan?? sungguh risky!!

Anonymous January 6, 2009 at 11:00 PM  

jeng,cantik & macam transformer pun ade bile aku tgk.. tapi kat malaysia ade ke kilat macam ni?

ak_0143 January 7, 2009 at 12:12 AM  

tuh real ke photoshop
kadang2 photoshop
so no point laa

p.s - mau photoshop gambar awek hang la..
mau tukar bola ping pong di pipinya kepada bola keranjang!
nnti dia msti diet n tak makan
jimat duet ko beb!
hahahaha

Azly_Zackry January 7, 2009 at 2:08 AM  

tiz pic cool...
aku penah ikot kwn aku(photographer) kene cap gambar2 camni..
mmg high risk la...
sanggup kuar wkt2 ujan..

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM January 7, 2009 at 8:40 AM  

ak : sini meh aku ajar nk kenal gmbr photoshop ke gmbr real...first ko kene kaji setiap inci gmbr tu...ade tak part yang tetibe blur tetibe sharp terlebih....setiap inci ye...pastu even photoshop pon ko kene hargai gmbr tu...klu ko kawin sok pon...photographer ko akan gune gak editing software ni nk wat muke ko tu lagi cerah supaye ko tak bising nape la muke ko gelap ke hape ke...

**klu ko photoshop ntah pape gmbr awek aku tu...ko tunggu je superimpose dari aku tuk ko....(amaran ni!) hakhak

chotz : boleh chotz xdehal...klu susah sgt kite meet up...aku transfer all the editing software kt ko...upah makan dah la..hahaha...so bile?? no tepon aku pon ade kt profile tu kan...call je...klu segan msg je...ok bro

azly : hujan tu biase sgt...cube ikut die g amik gmbr kt dlm kandang rimau...pergh...lagi seriau bai...

anonymous : mmg cantik gmbr ni...xde kt mesia camni...ni kt obersea...

kf : ko ni kan...klu ko nk amik gmbr tu amik la...tp ko jgn la wat memacam...anta bomoh la ape la kan...tu amaran degawan tu kf...dgr!! hiks

KhaLifah feDi January 7, 2009 at 10:27 AM  

hahaha awesome mekasih tok..hamba pulang dulu..

happy2...i got itx10..........

psst: apsal ko tak letak 7 perkare tue..haiya byk baik cilok yer?

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP