Monday, November 1, 2010

reti ke aku? :)

salam...


hahaha..gelak dulu lah...lame tol aku tak tulis blog ni...kekeke...nk ckp sibuk tu alasan international...

so aku malas nk update sebab aku nk siapkan ermanibrahim.com so korang leh la g melawat yeeee~~~




alhamdulilah.....

10.10.10 aritu aku p masuk merisik si budak ni...jap jap...tgk gmbr trus la eh....

haa....dak gmbr sebelah ni la...
Name : Izyan Diyana
lame² in relationship pon cam x kene jek kan...so aku trus la pk kan tuk menaiktarafkan walaupon tak berduit sgt..sebab nk kawin bukan syarat nye kene tunggu duit banyakkkk kannn...
so...klu org tak bnyk duit pon...ade keikhlasan pon leh melaksanakan niat yang baik ni..... :)



banyak yang aku rancang tuk tahun depan...satu nye mesti lah tuk kerja aku kt opis ni...aku mmg nk sgt jadi 'kambing putih' balik kt opis ni...tp selagi hati aku ni sakit....selagi tu la tak boleh...hehehe

lepas tu...plan aku ngn kawan² photografi aku...terutama clan LENSA LEBAR...aku nk majukan LENSA LEBAR...2011 akan ada satu pakej baru...sume baru...jenis album baru...ade beg..ahh..pendek kate amik kami mmg puas hati lah...price pon murah....

KAWIN?????
hahaha...insyaAllah....mende baik gini akan diberitahu....tidak akan menimbul kan fitnah la nnt kan....
doakan aku murah rezeki...selamat dunia akhirat...insyaAllah cepat lagi la aku langsung..korang leh la makan nasi minyak style PILAH...heheheh

ok....nnt aku update lagi..insyaAllah...aku akan aktif lepas ni kt blog ni...kt ermanibrahim.com n kt fb

fb : ermanibrahimmuat@yahoo.com silalah add klu nk berkenalan ngn photographer in future anda...hehehe...segala jenis service dah aku buat...dari frame sebesar gajah...ape jenis mau? canvas..laminate matte...pendek kate lagi...sume pasal gambar aku leh bikin...insyaAllah...

gtg....
salaaammm....

2 iDeas:

Anonymous November 1, 2010 at 2:48 PM  

congrats abg erman -jiya :)

Bro Framestone August 19, 2011 at 8:18 AM  

walaupun entry ini entry lama..

tapi tergerak hati bro untuk komen beb...

pe2 pun tahniah buat mu... like like..

kita as lelaki jangan tunjukan yang kita lemah.. cari jalan penyelesaian..

baru layak untuk diberi kepercayaan untuk memikul tanggungjawab terhadap seorang perempuan :)

sorry terfeeling baca entry ini he..23x

walaupun benda lama

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP