Tuesday, January 12, 2010

.:Full Design Custom Album Aliff:.

front page nye camni la macam yang aku penah tunjuk tu ari kan...

page 1 - aku datang trus camni dak ni...tembak trus...moments ni sekali je dak ni lalu dlm idup die...so aku jadi history maker die..haha

dah siap pakai baju...bapak die dukung trus lelap...hahaha..setendet la kan..hehehe

ni majlis berzanji nye...klu kt kmpg aku pgl kenduri berondoi..ahhaha..

kekeke..aku suke dak ni time ni...relax...macho je time rambut nk kene tetas...smart la aliff!!

what ever aku wat...the most effect yang aku akan apply ialah BnW...sangat smart pada aku klu gambar dlm BnW....stim je mate tgk...wahahahah

di sekitar majlis tetas2 rambut beliau..hahah..tak ngs...

ni family plak yang meleraikan rambut si dak aliff ni...jgn nakal ye...plz plz plz...hahaha

antara gelagat si comel...aku mmg tak dapat la soh die posing kan...but aku ready jek klu2 die wat aksi hebat..hahah

ha...atuk die ke atuk sedara die ke yang menebas rambut beliau...licin...

the family....happy!

hehehe...the most effect...sampai glow gambar ni...gile kentang lah...but glad to myself la..mampu menghasilkan kerja2 amal tuk anak2 kecil ni...this is my first job on this...sila la komen...aku leh top up level hasil kerja aku...



OK LAH...LEPAS KORANG TGK SUME NI...MACAM BIASE LA KAN...KLU BEKENAN...KLU ADE ORG TANYE CAMNI
"eh..ko tau tak kt mane aku nk cari photografer nk kawin ni @ tuk anak aku nye bday ni @ pape je la..."


KORANG DILARANG JAWAB TAK TAU!!! SEBAB JAWAPAN NYE ADE..
KORANG JAWAB CAMNI...
"ooo...tadehal la...kawan aku ade wat mende2 ni...ko g call die ...nah no phone die 0129148014...name die bojeng klu nk name hensem die..erman..."
PASTIKAN JAWAPAN ANDA SPT DIATAS OK???

hehehe....bye

6 iDeas:

ayu January 12, 2010 at 9:14 PM  

ooo mmg gempak gak ko amik gambo2 ni jeng..leh aku n yaser belajor dr ko kan kan kan..

comei je budok tu..

tp aku pasan gak..ko mmg suka backgroud itam ek?

bojeng January 13, 2010 at 12:07 AM  

boleh...
tade masalah..
ilmu share kan aje...

pasal background itam tu...klu ko dalam sket bidang penyiaran gambar ni..ko tau nape sebab itam pilihan aku...2 je..itam n putih...hehehe

Pok.Pok January 17, 2010 at 5:24 PM  

sial la.....terbaekkkk dow album cukur jambul ni. muahhh sikit utk lu. hahahaha

bojeng January 18, 2010 at 12:18 AM  

haha...pok pok yang semakin bergaya dgn 50D nye..
hahahaha

Anonymous January 25, 2010 at 9:44 PM  

smart giler la album tu...
mmg x nyesal amik kamu jadi photogrpher utk anak makcik ni...hehehehe....

puas hati banget...
thanks sesgt la yer incik erman...

bojeng January 26, 2010 at 8:40 AM  

thanks makcik...kekeke

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP