Thursday, November 5, 2009

.:cerpen petang:.

Haaa…..korang yang bace entry ni kan…klu trase hati tu…pikirkan lah balik…aku nk sound tepat boleh jek…tapi kang jadi lain plak kan…kali ni aku takmo cte pasal kehidupan aku…tp aku nk cte kehidupan orang…

Tajuk nye senang je… “MANE PEGI OTAK KO?!”

ha…tajuk entri aku mmg bau longkang sket...cam chi kan…lantak korang la…mmg 18SG entry aku kali ni…sume kompom kuar ni…ready jek la…ok aku start…korang klu da ade anak kan…korang jage anak ko sendiri ke atau ko bagi mak bapak korang jage???

Ade la betine ni…opsss…longkang sgt mulut aku ni…pompuan ni…umo agak lanjut la…eh…jap…klu 29 tu lanjut tak? Hahaha…aku saje nk bagi hint…lantak ko la ****…ape yang aku tau…klu aku jumpe ko…ko kompom makan ati ko sendiri…haa..aku sambung…pompuan ni…ntah pangkat jurutera ke operator ke aku tatau…tapi kilang die ni Panasonic la…tp aku taktau la Panasonic mane…korang cari la sendiri….ade anak sorang…tatau la bape umo anak die ni…tp dah xde laki dah die ni…ha…kite tak tau la die divorce sebab ape kan…aku nk try backup die ni…tp ape info yang aku dapat…sume nye aku dapat agak perangai minah ni camne…anak anta mak pak kt kg jage…TERBAIK kan!!!! Dah la kecik2 kite mmg susahkan mak pak kite kan…besar2 ni patut nye kite tolong dorang kan…yang minah ni takkk…die susah kan lagi…yaperdaaa…pastu…diri sendiri duk membujang…wahhh…sedap gile kan…terbaik…maybe anak die keci k lagi kot…n die busy…ok aku backup die…

Lame2 klu ako dapat info pasal minah ni kan…hish…lain macam ni…ade ke bleh kapel ngn budak laki…sebab ape aku ckp budak…sebab laki yang die kapel tu…umo beliau bawah aku lagi..aku 24…ha…brape plak umo dak tu kan??? Klu ye pon kak…cari la yang matang sket…dak umo camtu pk satu jek bai….bengap!

Ha…lantak die la kan die nk buat ape ngn life die kan…aku tak kesah selagi tak mengganggu environment aku….tapi minah ni dah kaco idup aku sket…walaupun tak secare terus kan…tp aku rase terganggu dgn perangai bingai minah ni…the latest kan…minah ni break ngn anak ikan die tu…aku tanye la…die ni islam ke kan…nape aku tanye camtu??? Sebab lepas die break ….ade la satu insiden yang die ade cubaan untuk menganiaya diri sendiri…adoiiii…bai ko break ngn bebudak ko nk bunuh diri kan…ko divorce ko relax plak…anak ko tu nk bapak jugak…pikir la sket…kali ni peratusan bingai ko mmg terserlah!!

Klu wat mende2 bodoh tu klu tak nyusahkan orang tak ngape la jugak kan…ini tidakkkkk…tetap menyusahkan org sekeliling die…aishhh…ape la ko ni…korang mesti tertanya ape die wat kan…ok la aku malas nk direct sgt…aku bagi pilihan la…korang pilih la mane die wat…

1. Hiris2 tangan, pastu cucuk badan sket…

2. Cube terjun bangunan tapi dari tingkat 2 jek…

3. Makan pil satu papan sampai badan lembik effect ubat tu…

Ha…korang pilih la mane yang paling bodoh die wat….aku pon tak paham…die ni tah mane letak otak die pon aku tak berape nk pasti la kan…sebab kan die ade anak…klu die wat mende camni…anak die ni nnt jadi anak yatim sebab perbuatan bodoh mak die…adehh…woi!!! Ingatlah sket…bnyk care lagi lah…anak ko tu lagi penting…bagi die satu life yang baik…jgn la musnahkan anak2 harapan negara tu….org2 cam ko ni la sebenarnya merosakkan bangsa…chi la lu bai….

Ha…minah ni elok2 pakai tudung…elok pakaian nye…tutup aurat la jugak…tp lepas break tu trus nk tanggal tudung…trus nk pakai skirt…ek eleh…kampung gile la pulak minah ni…dah la ko ade usaha nk bunuh diri tadi…pastu ko blom tobat …ni ko nk bukak sini bukak sane…woi!! Mane otak ko??? Adeh…orang camni elok wat pe? Dah ade org bagi support lain plak jadinya…baru ni…pakai skirt pendek ko kak…hahahhaha…hish…aku tak kesah la klu ko hot nk mampos macam nasha ke…macam scha ke…paling kurang pon macam irma la..ni tak…tah dari mane tah…macam orang palong baru jumpe skirt pendek ….ha…lebih kurang camtu la kot…klu aku nmpk depan2…lagi sedap aku kutuk ko!

Btol ke care die ni??? Aku tau aku pon x selengkap manusia yang lengkap…tp aku rase tak la jadi camni time aku break dulu…ade agama lagi aku ni…cume aku jadi penjenayah jalan raye di malam hari jek…tu pon tunggu jalan kosong…sah sah aku xkaco privasi org sebab aku sebab highway…hish…tp minah ni…suke menyusahkan org lain tuk hiburkan hati die…

Ha…skang ni dah jadi satu masalah kat “aku”….hish…orang di sekeliling die…tolong la ajar die care idup sehat cam kerajaan selalu sebut tu kan…sokong kempen satu Malaysia ke…klu rase die ni menyusahkan idup…ckp je trus terang…klu takut amik ati…tego care baik…klu care baik tak jalan…ade care lain selain care jahat?? klu aku…dah tau pompuan ni camni…aku trus wat care keji jek…

Sape pompuan ni??? Aku tak tau nk btau camne…tp die ade kt selatan tanah air…

Doa aku tuk minah ni….aku harap die sedar dan tak menyusahkan “kitorang” lagi….

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP