Tuesday, October 27, 2009

.:uwan aka nenek aka mak kepade mak saye:.

Image Hosting by imagefra.me


sungguh jarang kan tgk wa shot warga tua...ha...bukan wa xmo...tp wa xjmp depan mate wa...ha..skang ni sah² dah ade depan mate n keep smiling kan...

uwan aku ni sungguh jarang nk senyum...dari aku kecik hingga la besor pjg ni...mmg aku duk ngn die...tidaklah seperamah nenek² yang lain...tapi uwan wa ni sangat rajin...die sakit jantung...so every month kene g hospital check kebolehupayaan jantung die...so far Alhamdulilah baik lagi...

wa n adik beradik wa mmg duk ngn uwan aku dari kecik lagik...best woo duk kampung...hahaha...mmg beza gila la klu dak yang duk kampung n duk bandar...hahaha...kelakar beb klu tgk dak bandar masuk sungai...hahaha...sikit² nk jerit...apeda...

aku tatau umo uwan aku ni brape...maafkan aku...tp yang aku tau Tun M lagi tua dari die...ade kekadang die cte time die zaman Jepun dulu...bukan main marah die...ha...biase lah, sape tak sayang tanah air sendiri kan...

aku tak penah rase camne ade atuk...uwan belah bapak aku past away time aku sekolah rendah...time aku kenal dunia pon arwah tak sehat...so xde ape yang aku leh wat ngn arwah...so inilah level "grand" pd wa yang tinggal...kekadang wa tgk cucu yang ade atuk nenek tu cam best jek kan...tp tadehal la...dah tade rezki nk wat cemane...yang ade ni wa jage jek...hehe...

so moral story kan...korang layan la dorang yang terbaik...tu je la...
asalamualaikum...

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP