Thursday, October 1, 2009

.:sedikit gmbr untuk raye:.

hehe..
lame sungguh tak memblog kan diri...
mood sampai balik sesudah memory card baru beli kali ni beli yang baik sket sebab toyol asik perli jek..hahaha...but thanks to him so much!
bro..extreme III....haa..same tak?

ok...aku up sket gmbr raye AKU je...hahaha..sebab yang lain xde hahaa..


tak pakai songkok nmpk relax sket...heheh


ade gaye dato' tak? wakakaka...


cousin aku yang melaram dgn moto aku yang baru saja mendapat tuan baru....

ni adik aku yang skang ni study kt fakulti yang aku penah study d uni yang same...
hahaha idup UiTM Shah Alam...!!!
encik ibrahim d malam raye pertama sebelum perlawana ManUtd vs ManCity...hahahaha..

2 iDeas:

lima-alpha-november October 5, 2009 at 8:08 PM  

apsal ko tak cakap pun yang ko ada sepupu...

Loyai_Drift aka JoyTT October 13, 2009 at 12:56 PM  

aishh.. Lan.. ko satu pon tak lepas lg jgn nak mengade.. bg yg dah lepas nie tambah satuu lg.. hahaha...

pink karer.. manyak cun ley.. nyatuh nyinte pandang peltama ley.. hehehe...

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP