Friday, August 7, 2009

.:bila tarikh sudah sampai:.

hehe..salam...bile tarikh deliver sudah sampai...so kedai gambar dapat la upahnye kan...siap edit2...g antor cuci...pastu deliver...sabar ye billy n iera....hehehe...

kt bawah ni aku tunjuk sket my PP....the image was not so good...
the weather....the color...i know nape jadi camni....but i still have my software...hehehe...

regret about this pixie so muchhh!!! damn!!!
satu - langit tak biru...cerah gile...pastu rumput kuning...adoi...hurm...cemane nk dapat shot cantik?? aku shot jek...next idea biar aku nye mood editing great...


ha....mood aku dah sampai....ade nmpk perubahan tak?
so...aku crop sket gmbr...aku ade sebab wat camni sebab nk wat kaver album dorang...
buang perkataan "penjara kuantan" tu...but its still look real kan...hehehe....burn kan kt memane tempat yang patut dibakar...lurus kan keadaan sekitar....

so...cam biase...dah dapat wat gmbr sesedap mate aku....my style..
aku tak ikut care org..terang terang...shadow tu penting pade aku...gelap sket...jgn terang sgt...haa...letak wording....jus that...hehehe...amacam ok tak????
teeettttt....aku tau aku tak pro...but at least im tried....


ni pon same....
memule aku amik gmbr die camni...hurm...time tgk balik...alamak kosong nye...dem...
mule la terpikir nk wat pe kan...time dapat gmbr ni...takde idea...hurm...still pikior...haa...
ade idea dah....so mari kite tgk...


still macam dolu2...ade frame??? ade....frame tu ikut kaler baju kelly ni...pastu..hurm...ade kerawang2 bagi memnuhi ruang kosong...pastu...apply black n white luar frame...amacam kene tak??? n just tinggal kan kaler dlm frame tu...that mean...aku fokus situ la..hahaha...n tambah wording sket..


ha....ade lagi...mari tgk bebanyak...bagi korang tak bosan baje kan...
ni aku mule kan dari result sampai source..

hurm...amacam macm ni??? semak tak??? aku rase ade sikit semak...tp bile tgk lame2 suit jugak la...sebab the vector tu kuar dari kaler tudung kan...heehe...still care aku la...
tgk ni...satu jeragat kt muke pon xde kan..
kedutan time senyum pon xde...nmpk kelihataan kelly sgt la berkulit tegang muke nye...

ni gmbr sebelum di tambahkan kerawang2 tu....so kerawang tu name scientific nye vector ye kawan2...hehehe...thanks to khu sebab die tolong cari source vector ni...hehehehe..
so aku try wat muke die gebu lebih...more mancung...more licin la kan...pompuan kan suke bab ni..


haa....ini lah source gmbr kt atas tu...tgk kt sini...ade kedut sket la....itu natural kan..sebab bpe puluh tahun plak kawan aku ni senyum wrinkle kt pipi tu ade kan..
so mmg dah ade..
hehehe...so aku try buang itu smoothly...so nmpk la kulti die ni macam pegi new york skin solution yang ribu2 tu kan....hehehe...kaler pon aku up kan sket...ok???
so komen ok...

2 iDeas:

Seri August 31, 2009 at 3:35 PM  

great job
nice pic

::. miss waWa .:: February 15, 2010 at 12:02 AM  

cantik..tanya skit..mcm mn awk menghaluskan pipi supaya tampak gebu itu??hehe...adakah gn phtoshop semata??

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP