Thursday, July 30, 2009

.:Kanching @ GMPNG Trip vol.1:.

ha..mule kt sini la k...camne tah aku leh join...ikutkan ade recce sunday drive kt sungkai...tapi...aku dah lame sgt tak menghiburkan hati dengan kengkawan UiTM aku ni...they all great...ni la kengkawan yang same susah dulu....same senang dulu...*peace*

tiba lah hari nye...aku seponsar air minuman...ye ke??? tp kitorang tong tong jek...so preparation aku takleh ikut sebab ade tugas kt opis....pasrah###


haa...ni hazrin....kitorang panggil bun....ni kete kesayangan die...ViVa...ko tgk la fender merah tu...hahahha...jap jap ade lagi...


haa...bumper purple....hahahaha....sorry bun....kete ko jadi mangsa edit photoshop aku....tp ok pe kaler ni....
ha...yang tgh pandang kamera tu aboh....dlm beg die tu penuh air botol..hahah...terbaik la aboh...

sekali lagi kekejian PHOTOSHOP dapat dikesan....aku bukan pegi hadiri kursus product Murad Skin care atau pon New York skin care ke ape....tp aku mampu memiliki kulit yang licin dengan menghadiri kursus Kedaigambar...ghahahahah....bart aku gagal nk cerahkan ang...ahahahahahaha....

tet tgh berlakon ngn aboh..haha..terbaik lakonan dorang ni....madi tengok jek....madi semangat gak walaupon sebelah tgn je leh function..

ha....bile nk gerak ni??? ish ish....janji pukul bape gerak kul bape...klu aku tak hambat dorang ni....tak gerak lagi ni...hahahahah

hahaha...posing maut sket...wakakakaka....muke tetap licin...skot ang jgn percaye plak....muke aku stil berjerawat lagi...wakakakakaka...

fuh,....sampai kanching dah.....nnt kan berita keadaan di kanching plak...hahahaha....gmbr di atas kelihatan 3 org yang boleh dikate kan LOSER nk idupkan api..wakakakaka..

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP