Friday, May 1, 2009

.:portfolio:.

Front page portfolio photography aku...walaupon agak kurang kacak...lantak la...hahaha...



the first page...its tell that i also can capture the things....such as building...old car...n PP it to wat the best to describe it...amacam cool?? ke korang nk lagi cool??



second page....its telling u all about nature n landscape...ini mmg kegemaran aku...the things that u can only see once...if u can capture it....korang akan dapat tgk selamenye...weird rite??? but its true yaow....hehehe...



third page...ehhh??? pehal plak ni kan??? haha...sweet tak kitorang??? ya...my main business...for couple yang nk abadi kan kenangan korang time kapel ke...aku bleh arrange...TERBAIK punye harge aku kasi korang...murah yang korang xkan dapt cari sesape murah cam aku..hahah...so sape nk kawin ade pakej nye...hanye dengn unlock handphone tu...call aku di talian hayat aku...0129148014...for my portfolio aku letak gmbr aku n future aku la kan...hehehe..beauty n the beast....tp beast yang hensem la...wakakaka...sempatttt....



takkan 3 pages je kan??? pelik???? hurm jgn la pelik...takkan aku nk bagi korang tgk free kt sini...hehehe...so ade kt JB skang ni portfolio ni....nnt dah sampai KL meh la tgk hasil kerja aku....skang tgh pending 3 photobook album...

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP