Friday, May 1, 2009

.:%:.

hi guys!!!

lame tak nmpk komen korang...hehehe...kahkah..macam femes org nk masuk blog aku kan...lantak la..

so amacam sehat sume???

ok...still aku nye project...

amik gmbr org kawin yang nk bajet serah kat aku....

wat t-shirt....

making MLM also...

so sume tu satuuuuuuu je sebab nye....hehehehe....paham2 la k korang...

so..next shirt aku ramai yang suke tgk kot...sebab ramai yang admire die kan....so hint nye...kaler merah!!!!

on monday kay!!!!

2 iDeas:

intank May 5, 2009 at 2:50 PM  

hi mr bojeng...akak ni silent reader u..selalu jugak jengah sini..pas baca blog diana..akak singgah plak baca blog u..nice blog..anyway congrat to u sbb muda2 dah pandai buat business...jual tshirt,amik gambar, buat MLM..nk tanya MLM apa yang u buat sekarang?nk tau jugak...leh gtau tak?

Anonymous December 12, 2009 at 5:39 AM  

well.. it's like I thought!

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP