Wednesday, April 15, 2009

.:booo + sun:.

#1 . my lil studio....bersepah....time nk tdo je kemas sket bilik ni...al-maklum lah...bilik kecik...sekangkang aku pon xlepas...hehe...pc ade...laptop ade...DSLR ade...internet ade...cukup kot nk wat memacam klu tinggal sensorang kt umah...paper bag sgt bersepah dlm bilik ni...kotak2 kasut...baju...suar...hish...nk runtuh bumbung tu tahan sume pakaian aku...so klu kt umah on 2 2 pc n laptop...satu beristerirehat ngn bini aku...satu lagi bercanda bersama software2 kesayangan....heheheh..

#2. ni la antara gmbr pertama yang keluar dari DSLR tu aku baru g cuci...kekeke...walaupon selambe cuci instant....puas ati aku tgk hasil nye....dan aku letak je dlm frame 100plus ni...ehehehe "Me Against The World" yeah!!!!!

#3. tali yang memegang penyangkut baju2 aku...hehehe...kitlens jek mende ni...tp kitlens aku prob la plak...so ni acare test2 pakai manual focus....gilo...hahahaha...tp aku cam dapat step best why i should shot on manual focus...kekekeke...tp sikit susah but hasil ngam hoooo....

#4. i juz snap snap my 5800 tube...but then aku baru terperasan...can u all see wat was the time when i shot it??? 10.10 pm rite???? hahaha...secare tak sengaje...hihihi....sume pon tau yang D suke number 10 kan....so ok la....10.10 pm...hehehe...

#5. n this is me erman bin ibrahim a.k.a bojeng a.k.a GoneJen9_Drift...best gile la klu muke aku bersih camtu...aku PP sendiri muke aku tu...sebelum tu dipenuhi jerawat yang aku pon tak tau mane datang padahal sebelum tu elok je dah licin...hurm...skang makin teruk...so sape2 ade tempat yang leh licin or hilang kan jerwat2 durjana ni..call aku dgn segera...aku tak larat thn gatalnye...hish...

berbalik kepada story asal..gmbr ni aku amik lepas aku shot tuk masuk contest Wawasan OU tu...so...aku set camera aku sendiri...berbekal kan sedikit kehenseman anugerah dari tuhan..aku menjadi model sendiri...hahaha...hehe...model ek??? hurm....xboleh..xde sape nk amik manusia camni jadi model..hahahaha...

8 iDeas:

Diana-k April 15, 2009 at 4:37 PM  

huaaaaa....
shot at 10.10..
peeewiittt!!!!

atty's April 15, 2009 at 4:46 PM  

hensem betui model tu..patut ler yan suka..

bojeng April 15, 2009 at 5:23 PM  

hensem????
alhamdulilah...
agak2 klu tak edit n ade jerawat kak atty ni ckp hensem tak???
kekekeke

sitekateki | dD April 15, 2009 at 5:28 PM  

kenapa mukanya jadi cenggitu?
kelakor, funny, cute semua ado...
hehehehehe

Loyai_Drift aka JoyTT April 15, 2009 at 7:27 PM  

beristirehat ngan bini.. peeegidah... bila ko kawen...?? huhuhu... bila nak angkat kit lens aku 300 jerr.. hehe

bojeng April 16, 2009 at 2:04 AM  

300??? hahahaha....jgn camtu loyai....
ish ish..
g tgk FTZ bape dorang nk tolak...

Loyai_Drift aka JoyTT April 16, 2009 at 1:13 PM  

tu xde warranty maaa... wa punya ader warranty wa kasi lu maaa... hehehehe

Anonymous April 17, 2009 at 4:51 PM  

Assalamualaikum...
nak ilangkan jerawat...
hurmmm try arr krim safi yang tutupnya kaler hijau,kecik je krim tu...
trylah coz sy try mmg ilang,sampai skrg satu jerawat pun dah tak hinggap hehehee
selamat mencuba

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP