Monday, March 30, 2009

.:Streamyx + PREMIUM Account!!:.





ape yang lagi heaven selain mendownload klu ade internet????

hahaha...TIADA...ape cte korang nk tgk??? fast n furious 4??? confession of shopaholic??? role model??? knowing??? kekeke...sume leh tgk...dgn care mendownload....wakakakakkeji gilo kan...tp lantak lah...

nk download gune ape???
hurm...setelah lame aku xde streamyx sendiri kt umah...aku sewa dari TM 1.1Mbps tu...laju la kot..hahaha...pastu aku lupe nk donlon camne...pestu aku YM biskut(member baik aku)...xde name lain dah kot die ni..haha..die cakap tak payah gune torrent dah...direct donlod jek..lagi cepat...ooo ye ke...aku tau direct donlod ni seperti RapidShare tu...hehehe...aku trus search satu movie...hurm movie pertama marley n me...aku try...memula try free user...alamak lembab siot...hurm...aku tgk package...

package ape???
hahahah....PREMIUM package for downloading from rapidshare la....speed nye lagi laju dari free la...so aku nk try...aku try la for 3 days about 4.50 euro = RM22....tp agak sengal aku ni...klu amik sebulan tambah je 2euro lagi...haha..aku ngaku aku tetibe jadi bodoh time ni....hahahaha....so aku try la donlod from rapidshare cte marley n me tu...ade 7 part setiap part ade 100mb...so 700mb...keke...SEJAM lebih siap...wakakaka...HEAVEN...3hari dah pc tu tak tutup...gilo!! pasni aku nk collect sorang sikit pembayaran ni kt member2 aku...terutama BISKOT...wakakaka...kite beli sebulan dulu ...pastu kumpul sket ...amik setahun...wakakaka....TGV...GSC...bungkus...

RM22 for alots of movie yang high quality....e-books(penthouse??? playboy??? wakakak sume bleh....iman kuat tak kuat je la..tp aku cari bhn ilmiah nk menambah skill amik gmbr...)...lagu??? jgn ckp...terdengar je lagu tu...cari trus...donlod satu album..bukan satu lagu tau...hahaha...tv-series??? hurm...sila lah donlod...tp cam biase la...ade la sekatan sket...kate mesia ni baru nk memain ngn broadband kan...xde la laju seperti manusia yang amik premium ni donlod kt jepun ke korea ke uk ke...tp still laju dari yang free n torrent la...hehe..sekian...RAPIDSHARE...wa nk royalti...

4 iDeas:

Diana-k March 30, 2009 at 10:16 AM  

poyo same ngan brotak kt uk...

vernoz March 30, 2009 at 12:56 PM  

jeng....dload spanwi** mesti best nie erkk...wakakakak....jgn kantoi dgn dah arrr.....wakakakaka...nanti ajor wa erkk

atty's April 2, 2009 at 6:20 PM  

donlod jgn tak donlod..tgk movie smpi pngsn..eekkekekekke

Anonymous April 21, 2009 at 2:28 AM  

aku kat pun rapid user gak bro... elok je satu movie 15 minit...muahaha ko pakai slow mo ... uk raine marie

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP