Monday, February 16, 2009

.:Nite Walkaround:.


hurm...ari sabtu aritu org sume sibuk sambut Valentine kan...hahaha...wa xde bende nk buat...wa call my bro isma...pastu die pon nk kuar...wa pon selit la...kekeke...pastu g jalan2 area BB...so aku sauk je 400D aku...so dlm perjalanan ke suatu tempat keramat isma tu kan..aku snap snap je la..ni ha aku tgk badut ni cool je mlm2 pakai camni...wakaka...memecam care nk cari duit kan...cool....



haaaaaa....gmbr kat atas ni plak care org ni cari duit plak...best gak style ni...dah la bantai cat satu badan kaler silver...tp die dok senyap jek...org ni wat aku teringt Robot Move dlm cte euro trip la...wakakak..klu mamat ni sempoi wat gerak geri robot tu kan lagi cool...aku snap gmbr die nk aku bagi la gaji die sket...takpe2...insyaAllah rezki ni halal...kekeke...


jeng jeng jengggggg........haa.....td aku ade ckp tempat keramat isma kan...ha....amik ko....mamat ni beli lens baru ckp ko....aku tepi tu nangis dlm hati takde lagu je tgk lend ni....review tuk lens ni...aku dah gune....jawapan die satu jek...BESSTTT!!!!! RM5k++ 24-70mm f2.6 N (N = NanoCoatedCrystal) pergh.....NIKON k....bukan Canon ye....sila amik perhatian!! wakakaka...gud job bro...


hahahaha....ni pose isma pas die angkat lens baru die...merenung jauh tu....wakakaka...ntah ape la yang direnungkan tu....wakakaka...xpe bro...kejap je tu leh cover balik...hahah


pergh adam....pehal pandang uncle macam tak puas ati plak...ke pelik tgk camera uncle kecik dari camera daddy...hahaha..panas siot aku dgr ayat tu...sib baik la anak buah aku....ahahaha...xpe dam...tgu uncle nye gear lain kuar k...hahaha


dua beranak tgh show off camera besar tambah lens N depan uncle die yang bercamera kecik...wakakaka....thanks bro bawak aku jenjalan mlm tu...klu tak sangap gile la sorang2...kt situ....situ???? situ tu kat mane??? wakakakaka....



ha...aku amik gmbr ni wat award ni....nk bagi kt My Miss Dee......take it yee......

5 iDeas:

Diana-k February 16, 2009 at 11:03 AM  

muuahahaa...
uncle "bojan" instead of bojeng...muahahahaa

thanks yang....bg award tol2 ah...kihkihkih...demand plak kan...

Isma Kadir February 16, 2009 at 11:10 AM  

Jeng, itu bukannya nak berlagak tp klu budak2 bersuara biasanya tu dia ikhlas dari hati dia... hehe. Mcm mana bunyinya yg buat ko panas? "Kenapa camera uncle kecik jer?"... Pergh! Relax bro... hehehe

Pasal outing mlm tu no hal la. Klu x kesian lu dok sorang kt 'situ'. Laju jer tgn lu snap gambar2 tu. Anyway, nice shot... tu belum pakai L lens lg ek? wakakakaka

bojeng February 16, 2009 at 11:23 AM  

hahaha...kene biase kan dgn lens2 biase aku tu bro...klu tak bile plak mase nk dapat L lens kan..hahahah tgn kene laju bro..nnt org pasan...maut aku..haha..ni blom pos gmbr couple kiss lagi ni...mate aku out of viewfinder tu...wakakaka....anyway bro THANKS....hehehe selamat kan aku dari 'situ'..hahah

yang..nk btol2 ek??? tungguuuuu.....

the.flyingtoyol February 16, 2009 at 1:46 PM  

heh... heh.... heh..... tuba.... tuba......

bojeng February 16, 2009 at 2:27 PM  

tuba tuba..
haahaha..
tetibe terlepas tuba...wakakak

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP