Monday, February 16, 2009

.:Assignment from SIFUK:.

ish ish....sebenarnye aku pon tak tau nape blog aku jd camni...hehehe...tp xpe...aku kembali setelah diperli buat jutaan kali...ok bro...ni assignment yang ko bagi kan...bnyk lagi gmbr sebenar nye...tp malas nk pilih...aku crop jek...lain la abg aku tu ade 105mm L MACRO...dem...bile nk ade ni...abg aku sorang lagi tu ade NanoCoatedCrystal lens ko...ha...24-70mm f2.8 shuuuttt.....demit sume ade lens2 berteknologi tinggi...adoi...ni aku pakai 50mm f1.8 jek...pastu crop lagi lak tu...ish ish...hahaha...ha ok kt sini aku ade attached kan snapshot kul 3 pagi aku sensorng kt umah xreti wat pe...hahaha...alatan...2 tripod, satu plastik, satu jarum, 400D, 50mm, 75-300mm, pinggan itam, air secukup rase, tisu(ni gune nk lap peluh), dan KREATIVITI!!...hahahhaa







6 iDeas:

Izyan Diyana February 16, 2009 at 10:00 AM  

takper2..
nanti dapek laa L lens tuh.....

alallalalaa~~~~~~

Isma Kadir February 16, 2009 at 11:05 AM  

My vote on color composition for your silver water but the gold one also not bad...

Aku jer x buat lg assignment ni. hahaha. Tgu, belum ada time

bojeng February 16, 2009 at 11:20 AM  

thanks....hehe...let try the best once again later....hehehe

Loyai_Drift aka JoyTT February 16, 2009 at 12:16 PM  

Wa pun nak try gak ar.. Aritu Sifuk dah bgtau.. pastu Study ngan Anish lg dlm buku Digital Camera.. huhuhu.. tp Lens wa tak ckup power ar.. adoyaiii...

the.flyingtoyol February 16, 2009 at 1:44 PM  

yessss..... akhirnyer... berjaya gak eko ngan shoot neh! Cun... You ace this one ;-)

Kalau ikot "the moment" the last one is the most perfect shoot. The rest is either too early or too late.

Nak assignment g tak???/ Masih air gak neh..... hehehehe....

bojeng February 16, 2009 at 2:41 PM  

yeehaaa....credit from my sifuk tu....bagi aje assignment...asignment HDR pon xsetel lagi...hwahwahwa...tp bro..aku crop gmbr ni...tk macam eko...tak crop langsung...wahahaha...

loyai : untuk pengetahuan ko...lens yang aku pakai ade kat dalam beg ko tu....same jek...siap body ko power lagi pade aku....try je bro....org lens beribu pon klu xtry tak jadi gak....try bro tryyy....

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP