Sunday, February 22, 2009

.:Did You See Me??:.

hehehe....bro...sorry again...my view so easy to find u la bro...kahkahkah...thanks to anish again becoz sudi meminjamkan Canan 70-200mm f2.8 L....tq tq tq bro...hahaha...aku dapat lens ni abis la korang di sekililing aku...tp klu si ajlan dapat lagi la mampos korang...hahahah


fuyooo....itu la mungkin yang diperkatakan oleh tuan advisor kite ni....tu Nikon punye 70-200mm f2.8....kekeke...maybe camni kot ayat bro ni....
"fuuhhhh....result lens ni...power beb...tapi berat la plak..." hahahahaha.....


lepas je pegang...trus try view finder....ha...menembak ape kat atas tu bro????
smart tak klu sume photographer cam die ni??? pakai kemeja lengan panjang....tu aku x amik full lagi...kasut kulit...pastu suar licin lagi...kekekeke...hensem btol photoG cam ni kan...hehehe

5 minit kemdian....ya Allah...masih lagi menembak ke atas...aku tak tau la die tgh cari ape....aku terlupa yang aku pon pakai 70-200mm time ni...pastu aku g seblah die....n same2 la memeteng (bahasa n9 ni...paham ke???) memeteng = tgk kat viewfinder tu la...haha....so aku rase gmbar kt bawah ni kot yang die tekun sgt amik...hahahaha


hahaha....taraa.....maybe ini la kot...ni hasil dari aku la...taktau la hasil nikon amei tu camne kan....anyway bro...this post gurau2 adik abg je k....aku ngn die ni rapat gak la...hehe..klu kuar ngn family die ni....aku ni jage adam...ha...public mesti expect aku ni adik isma tak pon adik wife die...hahahahah...million thanks bro....kekeekekkekee kene tetap kene bro....

"luaskan permandangan anda, pantaskan jari anda"

6 iDeas:

bojeng February 22, 2009 at 12:06 PM  

typo Canan = Canon

Isma Kadir February 23, 2009 at 3:20 PM  

cantek gambar aku ko amik jeng.. hahaha. tp composition yg aku amik x sama dgn ko.

Nak tgk compo aku, ada kt v-sixers kot. tu pun klu amei post la. aku try amik architecture billboard tu.

gurau2 xde hal la... bila nak bwk wrd jumpa wpy ni? wakakaka

dimebag February 26, 2009 at 11:56 AM  

nice capture ngan dof ...pov pun...

dimebag February 26, 2009 at 11:57 AM  

nice cap...nice dof and POV

kheirul March 7, 2009 at 7:41 AM  

BOJENNNGGGG...

adduiiiihhh.. ko RACUN aku suruh amik itu 70-200 VR ker????? itu lens idaman kalbu semenjak dulu lagi

panas... panas... panass ni.....

bojeng March 8, 2009 at 11:56 AM  

eh eh....tak racun pon....hahahaha...aku pon tak pakai lens tu...PINJAM jek....

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP