Wednesday, January 14, 2009

Photos Of The Day (140109)

hurm...tah apo tah jadi gmbr ni...taking by 75-300mm pastu edit gune LR...jadi la camni...aku tgk pon nyampah...hahaha

iklan berus gigi pon bleh...iklan ubat gigi pon bleh...sengeh tak hingat...hahaha

hahaha...klu aku ckp cam cool mesti korang cam nk je dtg kt muke aku tampor aku kan...hahaha...lantak la...gmbr ini tetap cool...tp klu muke tu ganti mattt damon ke johnny depp ke brad pitt ke...kompom lagi HOT + COOL kan...setakat bojeng ape la sangat....hahaha

huish...aku rase semua pengambil gmbr pasti tgk gmbr ni n komen yang pasti dorang lampirkan pasal cahaya...dan kenapa gmbr ni cam kusam semacam jek kan...tp korang komen la...aku tunggu je komen korang...mood nk menembak dah sampai ni...tolong aku ye...bg input berlebihan sket...

4 iDeas:

Anonymous January 14, 2009 at 11:18 AM  

bro...9W2EIM dah ader org punyer ler....check kat google jer paling senang...

Isma Kadir January 14, 2009 at 2:45 PM  

Jeng,

Gambar no.1 ni yg cool sbnrnya. Gambar posing camtu biasa dah tgk. hahaha...

Gambar no.2 Mmg iklan gigi

Gambar no.3 Classic tp cuba lu main dgn brightness & contrast sket. Klu gelapkan & naikkan contrast mesti lg lawo. tu mcm over expose version Black & white

Gambar no.4 Mmg lawa scenary ni. Ada pakai filter ker? Klu dpt di detailkan sket lg aperture dia mesti lg cun.

all the best bro

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM January 14, 2009 at 4:01 PM  

bro isma : toche toche....hehe..thanks bro...gmbr no.4 xde pape filter....ND GND SUNSET Filter sume tak pakai..
hehehe...tripod patah time ni...so xleh nk shoot lame2....tgn gigil...hehehehe

adenium January 16, 2009 at 9:40 AM  

iklan shampoo...???

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP