Wednesday, January 28, 2009

dalam ketidakstabilan aku menjawab tag

Tagged : AWARD 2008

Best day Award : 19.10

Best Memory Award : sweetchat...sidemirror patah...aku wat die senyum lebarrrr petang tu...lamo den tgu ni...tu yang kene dapat award ni...

Best Friend Award : hurm...buat mase skang aku tak boleh nk isi...susah...

Best Enemy Award : musuh aku la...yang tumbuk aku kt depan pintu parking sungei wang tu...siap ko klu aku jmp ko lagi!!!

Song of The Year : LUCKY by JM n CC

Movie of the Year : tak lain dan tak bukan la...best movie ever...TRANSFORMERS

Male Singer of the year : Chris Brown

Female Singer of the year : Beyonce

Duo/Band of the year : bnyk la...tp ni aku sokong local la k...HUJAN

Actor of the year : jim carrey...btol kan ejaan name ko ni???

Actress of the year : tetap angelina jolie...

TV programe of the year : American Idol part audition jek..haha bangang nye american..klu local nye..malaysian idol..part tomok..haha..ade hati nk masuk OIAM..

DJ of the year : Ryan Seacrest...pergh..omputih ko..haha..Jawa Rangers la best...kieran n AG

TV host of the year : aku tak suke tgk tv yang ade pengcare ni...hurm...tp aznil best gak la...

Scandal of the year : scandal??? wah...aku mencari pengganti sebelum bertemu akan kekuatan diri...tapi xde sape yang bleh wat aku lupe die...so b4 aku berani...scandal aku xramai pon...klu aku ckp xde aku tipu...

Best Hang Out Spot : dimana shj yang bleh ade scene sunset n sunrise

Best Cinema : ade org tu xnk ngaku MBO best cinema...hahaha...walaupon cinema nye kecik jek...tp seat nye besttttt.....

Best Eating Place :
atas kerusi


Best Bowling Spot : entah la...asal main..perform dah la..

Best Bookshop : tak penah beli buku lagi sejak last year kt UiTM...beli komik pon tepi jalan jek...

Best Shopping Spot : Pavillion...dah awek aku suke g sini...aku pon TERsuke la...

Best Karaoke Spot : memane yang ade microfon...tv nye cantik..audio nye best..ha...tu la karaoke terbaik...dan selama ni aku rase sume same jek...cume redbox plus je cam best sket kot...

Mostly Done Activity : amik gmbr

Best Website : www.v-sixers.com

Other awards you would like to give : aku nk wat award ape ek...ha...award the best scene bleh??? hahaha...when i holding up her hand n said...i love u!!
hanye tuhan jek tau camne perasaan aku time tu...tu pasal aku nk letak best scene of my life...ni la...scene nye...

The most shocking news : hehe...aku dapat news ni tru phone jek...pesanan dalam telepon tu menyatakan sebegini : dun worry im totally yours...kenape ni aku pilih sebagai the most shocking news??? sebab ade hal berlaku sebelum aku dapat message tu...

Best Things that happen : best things that happen?? xde lain la kot...dah lame aku tunggu and at last aku ngn my miss D as a loving couple...(doakan kami bahagia bersama sampai akhir hayat kami ye..amiiin)

The worst moments : worst moment??? hari selasa....tu je....worst gile...aku accident pon tak rase camtu...sekian...

3 iDeas:

aku ada 20D aje... January 28, 2009 at 12:53 PM  

WORST??? AKU SUKA DENGAN PENDAPAT KO... GADUH NGAN MAKWE PUN TAK WORST...

sabar la dik man...

It's me... L@N January 28, 2009 at 1:01 PM  

best day award lu mmg best...

2006 tarikh tu la WGC wa dulu keluar...

Dan 2008 tarikh tu gak la wa nyusahkan kawan kawan bila WGC wa ranap

Thanks to kawan kawan, Tun Isma, Fendi, Jeng...

bojeng January 28, 2009 at 2:13 PM  

aku ada 20D aje : hanye org yang tau jek ni...yup aku bersabar...sangat bersabar...dan tak perlu untuk menyingkap lagi...biar lah ia kekal sebagai memori...perghhh...ayat wa tak hingat plak kan...

L@N : yup...besday wa...lu accident...wa g jenguk lu...sedih beb...wa gak la selalu gune kete tu time wa nk relax xmo main clutch...skang ni??? hurm...xde dah...

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP