Sunday, December 7, 2008

WOahahah!! & Hello :)

pergh...tgk pe tu???

mak ai ....besar nye mate....aku rase member aku sorang ni terkejut ko t tgk result 'L' lens....tgk la mate die tu..buntang beb...wakakak...aku takyah kenal kan pon korang leh kenal ni sape kot....pity of him klu nk cte pasal kete die..accident time birthday aku...19.10 aritu....tp...skang ni wa ngn die ni mmg selalu je bergerak bersama..klu ade scene cantik je benti amik gambar dulu..wakakakak...tp kali ni wa amik gmbr mate die buntang plak..b4 this gmbr die tgh wat muke blur..wakakakaka lan lan..apo nk jadi ni...wakakakakakaak



hello....

ha....aku selalu sebut SIFUK...tun...toyol tu kan...ha ni la gerangan nye...wakakaka...die tgh syok ckp tepon wa snap bebanyak....hahaha..bnyk die ajar wa pasal landscape n nature in photography sec beb....power die...tp very the low profile...sempoi sajer la katekan..hahahahah time ni k SS depan Danga Bay ni....phone yang tgh digunekan tu E71...im gonna get that one day..cool phone..tak pon tun..jual murah2 dah ler..hahaha bnyk kenangan la phone tu kat aku...ko jgn jual ngn org lain plak...klu da rosak pon wa nk gak phone tu...KENANGAN beb....hahahahah...die ade title yang aku idam kan sejak aku kecik beb....aku malangnye aku tak dapat title tu...huhuh...

4 iDeas:

the.flyingtoyol December 7, 2008 at 7:17 PM  

Siuttt arrr.... tak nak aku ajak ko org g outing lagi arr mcm nie...... potong stimmm btol arr..... hehehehehe....

Tp tak pe... gambor "aksi di waktu pagi masih ada lam Nikon Compact".... Loyaiiiiiiiiiiiii..........hehehehe

the.flyingtoyol December 7, 2008 at 7:19 PM  

lupa plak.... E71 ekk.... ok ok... I keep in mind.... aku tak jual, tpi kompom aku pki spi PY.... hehehehe.....

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 7, 2008 at 8:58 PM  

wakakakaka...
adus...baru teringt gmbr sensored tu...jgn tun jgnnn.....malu den nnt..wakakakaka

E71....simpan tau tun....blackberry storm kuar nnt bleh la kasik aku..ahahhaha

It's me... L@N December 8, 2008 at 10:38 AM  

mata tu ada kuasa beb.. jgn men men... boleh tembus hati tu...

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP