Sunday, December 7, 2008

One More PHOTOg will be born...

ha....entry kali ni aku nk cte pasal....akan ade sorang lagi photographer lahir....hekhekhek...skang ni die masih belajar la kan...but die ni fast learner....seorang wanita...status TAKEN..hahahaha aku la yang bertanggungjawab ajar die ni...sket2 bleh la nk ajar org...ape yang tau je....dlm blog aku ni pon ade gak gmbr2 yang die amik aku letak dlm ni..but after this aku tanak curi dah gmbr die..so aku up 2 gmbr ni...tanpa watermark bojeng fotografi...sbb respect hasil org lain la..hahahaha....tp cepat2 beli camera tau...compact pon ok, tp lagi bagus 450D..(racun ni...)


11 iDeas:

Diana-k December 7, 2008 at 4:41 PM  

perghh...gempakkk giler siot...ahaha

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 7, 2008 at 4:43 PM  

masuk dlm bakul angkat sendiri ek??? tgu abg2 yang lain komen....ngehngeh

Diana-k December 7, 2008 at 5:01 PM  

ccoopp...eh TAKEN? laa baru nak ngurat beb...

the.flyingtoyol December 7, 2008 at 7:12 PM  

Aku rasa aku tau saper shoot pic nie... hehehe... Comment aku??? hehehe..

So, aku rasa kalau ada sendiri punya 450D, n di asah ngan betol, bleh jadi good photographer nie... <--- nie ayat racun nie... hehehehe.....

Anyway, you got my vote for this pic.... Keep it up.. Bojeng skrg dah jadi your sifu... hehehehe

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 7, 2008 at 8:56 PM  

setakat ni leh jadi sifu tuk die ni je....hehehe...btol tu tun..klu ade DSLR sendirik lagik best....time2 sunset tu mesti da boom gle gmbr die amik kan tun kan..kan kan kan....hehehe

Diana-k December 7, 2008 at 9:05 PM  

cesss..peracunnn....

owhh tidakk tidakk...saper nak hadiahkan bleh laaa..

It's me... L@N December 8, 2008 at 10:44 AM  

wa taknak comment pasal gambar... sebab wa pun tgh belajar... wa comment dari segi lain ar.. sebab bagi wa.. satu gambar boleh explain banyak benda...

so comment wa.. lokasi agak menarik mengikut tertib... pemilihan nature sebagai prisma kehidupan... asik ukur lantai bangunan aje... hahaha.. sapa tak paham sudah... biar wa sorang paham... bojeng mesti paham bahasa wa... yang pasti gaya disebalik gambar tu berkonsepkan santai... kalau wa betul, wa nak big apple satu.. kalau salah... wa salah ar...

tapi kalau sayang 400D bagi aje.. beli 5D.. apadahal... pesan wa.. jgn ragu, jgn gundah... hahaha...

It's me... L@N December 8, 2008 at 10:46 AM  

dah baca senyummm.. hahaha.. wa tau... sorry sebab lu kena baca comment wa panjang²... sebenar nye bukan comment.. tapi ngomel... hahaha jiwa kacau... masa wa ngomel neh.. wa kat opis.. kena kerja... QORBAN... huhuuh...

Diana-k December 8, 2008 at 1:35 PM  

sian ko lan...... kerja di pagi raya........sob sob..

kawan bojeng December 8, 2008 at 10:21 PM  

j.co lebih lazat dari big apple...
lol~

nurul iman December 12, 2008 at 9:18 PM  

bird's pic..taken by her?
gud work...")
pic burg tgh terbag lak ye mizz..")

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP