Friday, December 26, 2008

tinggal kenangan.......sob sob.....

setelah sekian lama aku mengimpikan, mengidamkan untuk memiliki kamu....aku dapat memilikinya...tetapi kenapa harus kita berpisah di tengah jalan ketika ku masih memerlukan kamu untuk mengharungi saki baki kehidupan ku....bagaimana aku ingin menempuh masyarakat tanpa kamu??? siapakah yang layak menggantikan kamu??? alangkah sedih rase hati ketika aku menetapkan keputusan untuk berpisah dengan kamu...kamu sentiasa patuh dengan arahan ku....tetapi mengapa aku masih berdegil tuk melepaskan kamu??? penat sudah aku menahan keperitan menjaga kamu....sememangnya kamu indah...kamu berseri...kamu hebat...tidak ada tandingan kamu di kalangan rakan2 ku...keadaan aku memaksa aku melepaskan kamu...SELAMAT TINGGAL kekasih kepada kereta ku....ENCIK BREMBO.....(pergh...wa sedih gile time tulis entry ni....doakan aku dapat pakai brand ni kat next car aku ye...)


kelihatan sugul WLW6476 tanpa susuk hebat nya...tampak kecil sungguh la brek twinpot ni...dimana rotor dulang aku??? uwaaa.....


sangat la tidak indah terlihat nya disini....tatkala kilauan merah di tempat lama nya sudah tiada...tiada lagi tarikan di WLW6476....


sungguh tenang kereta ku menerima hakikat ini semua...(yang batang ijau tu tajuk je TEIN tp performance nye cam hampeh...tu kene duit lagi tu...DEM!!!!) di tongkat tidak bermaya....kehilangan barangan ter"gah" di dunia motorsport adalah satu fobia...tp aku masih percaya rezeki ada di mana2....heheheh (ayat sedapkan hati wa....)





dan....dan....dan....dan.....
inilah......TUAN BARU!!!!!!!


pergh....lu org tgk....BREMBO wa dah di miliki oleh tuan baru nya...member wa gak...wa takkan jual kt org luar beb...sbb barang2 yang wa sayang wa akan bagi member wa beli n pakai...wa nk tgk mende tu kt kete wa yang power ni...this car will be the best performance car...due to owner...many things are ready to be install into this car....pergh...wa dgr semalam leleh beb...leleh....tu pasal wa akan jual kat member wa nk sambung tradisi "performance ride" not "cosmetic car" ok!!!!....cosmetic awek2 pakai leh la bai...kete laki ni biar bersih sikit...tp laju....baru la show JOHN!!!!!!!!

4 iDeas:

It's me... L@N December 26, 2008 at 11:11 AM  

to be continue at http://lima-alpha november.blogspot.com soon... sob sob

It's me... L@N December 26, 2008 at 11:30 AM  

lu kena tag ngan wa...

Anonymous December 26, 2008 at 11:57 AM  

sahabata malang mana yang beli tuh bro...hehhee

nurul iman December 30, 2008 at 12:53 AM  

eh bro..aritu kete baru pancit..tgk tayar tu trgt laa..
dah laa ujan lebat..gelap..huhuh..
naseb dtg superhero ngan kete wishnye..dtg menolong..

rakyat msia mmg besh~~

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP