Wednesday, December 10, 2008

hiLang DaN jUmpA

muvie ni mmg sewel!!!

hurmm....as intro aku letak poster filem Afdlin ni....hahaha..aku mmg pantang klu Afdlin wat komedi muvie...kompom g tgk...hahahah....secare tak sengaje sebenarnye tertonton muvie lak semalam....tujuan turun KL hanya lah untuk menghantar kereta....akan tetapi...salah seorang dari geng LIBRA wa balik dari kampung...die yang ajak menonton ni...perghhh...udah lame x merase nonton reramai kaum ADAM je kan....hahaha...janggal plak wa rase....wakakaka...si JebaTT bersama bakal tunang nye atau lebih tepat bakal isterinya....hehehe...bersama juga Mr.Fian...aku biase la...bersama abg yang berlainan bapa dan ibu..si L@N...kitorang merempit jek...ujan pon selambe je redah walaupon dah gigil ni kesejukan...lebih baik sejuk dari panas ati ngadap jem..ahahah...aku ngn L@N ni mmg dah lame tak ukur keluasan lantai bersama...so nk cari McD kt TS pon xjmp...haha...so at 2120hrs wayang bermula...kitorang masuk...pergh mmg dah lame btol aku tak menonton ngn geng laki wa...hahaha...my other side ade kt kampung die...so xdpt nk join...huhuhu...so kembali ke trek asal penceritaan...ha...korang kene tgk cte ni...aku paling suke watak AMRAN....hahaha...buduh syial..."ha...itu yang kita tak tahu.." hahaha...soffar sogood aku rate 4/5 stars la...hahaha...(bodek afdlin ni...supaye wat cte lagi best) hahahah..pas abes menonton...ha...hambik ko..melambak bah msg..bukan kt phone aku la...tp kt phone L@N..haha..si mat rempit 2 org ni bergerak la ketemu sama 2 org OLD TIMER kitorg...haha..jmp Fung Shai Yuk a.k.a Tun Toyol & Mr.Batu Keras a.k.a Tun Isma kt Old Town Ampang...haha...kenape aku gelar Mr.Batu Keras..sbb Isma suke sgt barang HRC...nasib baik la xde selipar HRC...boxer HRC ke...short pant HRC ke...klu tak complete beb....hahaha...kidding bro...

5 iDeas:

NiK LiZa December 10, 2008 at 12:15 PM  

ermm baru nak tgk cite ni ari ni..
mesti lawak

It's me... L@N December 10, 2008 at 2:38 PM  

BEST BEST BEST... thumb up untuk cite afdlin montel, lagi chomel neh... soofar sogood... apa yang best sgt cite neh...? itu yang kita tak tau... terhibur lak ngan lawak masa show serina... hahaha... tak bleh bla langsung bab tu...

pesan wa jgn tgk cite koboi...!!!

FS December 10, 2008 at 5:21 PM  

wakakaka..citer koboi eh? mcm chiiii....

Isma Kadir December 11, 2008 at 4:38 PM  

batu keras ek?... hehe. Xpe2 sbb mmg aku admit aku HRC fan. Mana2 negara aku visit mesti aku cari Hard Rock nak cari brg. Callsign pun HRC.

Tersirat, hati pun HARD & ROCK bro. Jiwa pun tenang. Nanti aku pun nak gi tgk Los & Faun ni la

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM December 12, 2008 at 8:53 AM  

aik...dalam comment ni pon leh tibai wa gak??? hahahah....selambe....hard rock n soul....peace bro....

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP