Tuesday, December 23, 2008

hurm....layan kan aje la k...

ni beskot...fren of mine...sebelah die tu gelot....sebelah yang kurang nmpk muke tu...bart....kitorang time buke pose sesame kat sunway....lame gile tak jmp ko skot....sempoi mamat ni....sape kenan meh la....wa leh kenalkan lu org..hahahahaha

ni member se club wa...nick die NeuroOne...name btol syazwan....PTD ni....dekat je kt opis aku...ni time die kawin la...skang ni bini die pon dah sarat....tahniah anda telah membukti kan anda lelaki...hahahahah....congrat bro...

ni ex-uitm aku....baju belang : jaar, baku biru : mang, baju pink : lowkey, baju biru gelap : bojan....ni sume sekaki futsal ngn aku ni....best la grup ni kalau main futsal...terbaik...kompom menang...hahaha..menang gelak.....dorang ni sume kt umah aku time beraya kot time ni...hahaha lupala plak..

ha....ni member aku yang paling la rapat time aku keje kat CIMB.....hurm..pakai baju pink tu awe....yang coklat tu plak..zul....zul ni dah kawin..time aku ade konvoi JJJ...sorry bro xdapat dtg kawin eko...hehehe...awe ni single lagi....best la kawan ngn dorang ni...rindu beb ngn korang lame gle tak jmp....takpe..wa setel hal wa...wa dtg jmp lu org....jgn pindah negeri dah la..hahahaha

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP