Tuesday, December 23, 2008

for today...my fam..

hahaha....this was mms by Loyai_Drift...one of my big bro out there

gmbr ni bnyk kenangan wooo.....wa xleh buang gmbr ni...tu yang wa sangkut dlm blog wa ni...start wa dapat gmbr ni la...wa dah kene 'ketuk' ngn abg2 aku kt JB tu...hehehehe...


grad UiTM Shah Alam CS223 Artificial Intelligence

poyo jek A.I kan....ceh...minat aku kelain...kesini sudah nye...tp sume tu rezeki tuhan mane kite tau kan....kite ni kan kene tenang n tabah je trima semua dugaan nye....hehehe...at last aku abis kan degree aku ON TRACK k...no extend2....3 tahun aku memartabatkan diri aku kt UiTM tu... so at last aku dapat degree aku....sambung study?? ade...tp bukan bidang ni..lain....


my beloved mama n papa

dorang ni la yang menjadi tunjang dlm sume kejayaan aku kt bumi tuhan ni....aku ni punye la degil..dorang tahan kan aje perangai aku...so skang aku rase dorang dah bleh rest sket..sbb sume anak2 nye dah keje....tp mama aku ni sgt la suke berkerja...ish...aku dah soh relax sket tp nk gak kerja lebih...ish ish...tp selagi die hapi aku pon ikut hapi la ape yang die wat kan...bapak aku ni plak...cam sume bapak korang sume..org pgl boss kan...so kene layan cam boss la...heheh..tp dorang best!!! sporting gilos...hehehe...so Puan Hamnah n Encik Ibrahim....im sooooo PROUD to be ur SONO

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP