Wednesday, December 24, 2008

hari rabu....24.12.2008...

hurm...arini...ntah la...aku susah sgt nk senyum arini...pagi2 aku bgn tdo...trus tgk phone aku...selalu aku tgk phone skrin ade kaler tp pagi td tinggal satu jek phone aku...xde ape...msg pon xde...missed call pon xde...wa dapat rase sumthing happen this day...hurm...aku pon menaip la...n aku hanye dapat reply '5 huruf' je pagi td...'first : mrng' and 'second : k'...ya i know ini petanda tak baik...tp aku trus la wat pe yang WAJIB aku wat dulu...tadah tangan...minta hati wa ni ditenangkan...mmg xbest langsung pagi ni...wa dah siap nk g keje...time wa nk bayar tol...wa salah masuk lorong...GILE!!! tak penah jadi plak kt wa camni...sekali lagi wa tutup muke wa...ckp..."ape nk jadi arini...???" so wa reverse blk...wa q balik bayar tol...xpenah beb wa sanggup reverse sbb nk cont q...selalu wa selambe jek potong line...tp arini wa rase wa kene blaja sumthing...wa sampai tempat keje...kul 810am...wa mmg xde mood arini langsung...duduk je...tepon opis wa dah bunyi...ape ke sial la pepagi dah bunyi..wa masuk keje kul 830am la bai!!!! call aku nk jmp...hadoi...satu musibah lagi...wa g toilet dulu basuh muke...ready...k wa masuk la bilik boss wa...ah!!! wa dah agak...keje yang wa bg org handle tu wa kene handle balik...org salah buat wa kene tiow ngan boss kan...amat la tak best wa pepagi ni...pastu...boss lagi satu panggil...pergh....WHAT THE HELL pagi ni!!!!! blom 830 la sial!!!! "eman jumaat kamu takleh cuti!!!" wa pon bla...tp b4 wa bla wa ckp la...ok puan saye paham...xpe la...xdapat cuti pon xpe...terima kasih puan...wa bla...pastu wa teringt plak perihal roadtax wa yang blom dapat setel lagi...pergh...setimpal siot wa kene harini...tp yang paling wa trase sekali...pasal msg d skrin biru wa pagi td la...lu bayang kan...wa dapat 5 huruf jek...hurm...wa stress la pagi ni...cube la masalah tu datang sikit2 ke...slow2 ke...haih...ape bleh buat kan...maybe ni mase aku nk belajar sume mende ni...so aku terpakse akur la...to all my boss...sgt trima kaseh la...sbb stil amik berat lagi kat staf korang yang degil n kuat melawan ni...i hope korang sume doakan yang baik2 tuk hari2 mendatang kat aku...wa nk sgt senyuman wa dtg balik tanpa kene pakse...wa suke bende natural beb...salam...

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP