Monday, September 29, 2008

MALAYsian madNEsS

weekend baru² ni..aku g la memenat kan diri tuk window shoping....sabtu ahad mmg aku akan berada d KL la...paham² la ye ngape aku ade kat sane jek..heheh...sabtu aritu..fuh..bgn jek tdo teringt kete aku tak wat alignment lagik...aku trus call org kaya Vernoz...tanye TAYAKITA kt glenmarie tu area mane...lepas tu aku trus ke sane...aku pon ade janji ngn jebatTT nk teman die shoping...ok aku call die...ok die pon OTW dari melake...aku pon try la nk setel kan kete aku...tup tup..si jebaTT ni dah sampai KL...lain kali je la aku bikin itu kete...hehe..laju btol turbo mamat ni...

start shoping...
mak ai...mengucap aku tgk org melayu la esspecially nye kan...ramai gile org...ntah ngape aku tak bawak sniper aku time tu...rugi ...rugi...mmg superb ramai..org habiskan duit...wakaka...kitorang pon mencari la brg yang patut² tuk raye ni kan...

aku memasang niat nk beli 2 helai baju melayu for my daddy cool kat kampung tu...n songkok...(pergh bukan main mahal songkok skang!!)..L@N pon join sekali n tak lupe juge my miss MNG..hehe miss Fara...jebaTT akhirnye dapat la baju melayu nye..susah sgt nk shoping dorang ni...malu² plak...ceishhh..

aku pon x melengahkan masa..dgn keadaan JALAN TAR yang agak aku rase nk menjerit je mintak laluan aku nk jalan...aku gagahkan gak kaki ni berjalan sampai kat area arked tu...kt situ la aku beli baju for my dad...model for my dad aku taruk L@N..sbb lbh kurang la...hehe..ok...i got the color n pay for it..settled...now my songkok...cari punye cari...ade gak yang bekenan...fuh..65 ringgit??? WTH??? start bargaining...at last RM55...selambe la...pakai lame...later aku upload gmbr nye..hehe...pastu kitorang iftar kat tepi tasik...wat a great moments with my LIBRA GANG....

mlm plak kitorang teman si jebaTT ni p jmp bakal jodoh die (blind date)....aku bagi "A" kt bakal jilid die tu..hehe...wat a sweet jikalau dorang tu jadi la kan..same cantik sama padan sama tinggi sama rendah...same ting tong...wahahaha...gud luck jebaTT....

letih la..
aku pon blk umah...tdo....SELAMAT HARI RAYA!!!!

3 iDeas:

Diana-k September 30, 2008 at 2:38 AM  

ko ader libra gang ke??
tak jemput kau skali ponnnn....!!!
hukhukhuk

v6ersclub October 1, 2008 at 8:24 PM  

ahaks....btol ko nk join??? ni haluan kiri ni...hehehe nnt party kitorang ko ikut sekali ek yang..heheheh

L@N October 3, 2008 at 8:22 PM  

hahahaha... mcm chi kamu semua.. asal model...asal aku je model... hahaha.. songkok aku... baju pun aku... pasneh.. model fishspa pun aku gak koot...

it's me,
L@N..
YM : lima_alpha_november@yahoo.com

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP