Tuesday, June 1, 2010

Jalan² jmp R35

haiii~~~~saye kembali....
pada minggu lepas...aku cube meninggalkan sifat malas aku membawa kamera kemana2 aku pergi...ternyata tidak rugi memikul beg berat itu...hasil dari perjalanan kaki ku di sepanjang Starhill atau kata melayu nye Bukit Bintang yang dimana sebenarnye mmg wujud bangunan Starhill itu...*baru tau*....haha..selame ni ingt org panggil Starhill tu semate2 Bukit Bintang jek...kuno lagi aku ni rupenye...berbalik kepada cerita asal~~~

sedang jalan2 melihat manusia...yang tak reti makne saving kt BB ni...ye la asal masuk je Pavilion tu ade je paper bag bawak kuar kan...aku terlihat atau mmg saje nk tgk...gergasi, monster, pheonix...ape lagi?? ntah la...ikut korang la...kaler oren ngn itam...perghh...aku terdiam jap tgk menatang tu....
*
*
*
*
*
*
ko tau ape aku tgh wat tu?
hahaha..aku tgk orang kiri kanan...bleh ke snap gmbr gergasi ni...pastu...3 minit kemudian..aku nmpk seseorang snap gmbar gergasi ni gune compact cam...weih!!! bikin panas...wa pon segera menjaja DSLR kanak2 wa yang diselitkan dgn 28mm f2.8....selambe membelek hasil jurutera NISSAN...dan akhirnye ketrampilan gergasi ini terbungkang di depan mate aku sendiri....jadi...aku persembahkan...2 bijik NISSAN SKYLINE GT-R35....satu setendet...satu lagi mmg cam haram duit sepah...ahahaha...

#1 : twins of R35 in front of JW

#2 : the real monster - fender,front n rear bonnet, front n rear bumper, side miror all are CARBON FIBRE....meltedddd~~~~dam!

#3 : setendet

#4 : kete kuat kantau orang

#5 : kompom hensem lah pakai kete ni...dah la mahal bikin lagi...siap bikin cam setan...pergh...

oleh sedemikian....saya tutup ceritera saya tentang gergasi jepun ni....sekian terima kasih.... ♥

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP