Wednesday, April 7, 2010

.:Meng-IMBAU kenangan lalu:.

huhu...time pusing2 dalam laptop kerajaan ni cari gambar...terjmp, tertgk, teringt, terfikir, sume ter lah kan...so amik beberapa keping upload kt blog sepi ni...mane tau org2 yang terbabit ingt ape yang terjadi kan...

sume ade time ni...mase datang sini...otak aku konfius...sedih...celaru...pening...
sampai sane aku jadi ok sket...ade org tau ape masalah aku...
so kt sane...macam2 jadi...dari sedih sampai gembira ade lah kan...
jadi ni mmg satu moment yang best la...n sgt bermakna la...until now aku takleh lupe...
so btol la org ckp...
me as photographer, capture moment korang yang kawin sume...nnt lame2 nnt korang tgk balik...mood happy tu datang...so...itu la yang mahal nye...klu korang kedekut nk amik mane2 photographer tuk capture moment korang...adalah AMAT RUGI kot....sekian...

abg toyol...haha


model baru nk lahir..time ni perut die tak brape nk besar lagi..skang besar amat..hahaha





fuh....5D...lame dah die pakai..tp mmg seorang owner yang sgt careful...cam baru jek..


hurm....mamat ni tgh drifting ni..KING siot mamat ni...


si JIWA KACO!!!


en..zaki pon ade...hahah
soto!!!


phone tu dlm kenangan....senyum tu makne nye tgh berbalas sms best2 la tu...wakakaka...

5 iDeas:

Loyai_Drift aka JoyTT April 7, 2010 at 4:48 PM  

Hahahaha.. mcm nie ar bru syiokk.. mengimbau kenangan lalu.. kakaka.. sedih siot ingat-2 blik time lepak-2 ngan ToYoL.. adoyaii.. bila lagik dapat rase camtuh ek.. huhuhu..
Baru ko tau aku power drift.. kekeke.. takap point riban-2 tak main ar.. kita main point ratus juta punya.. waakakakakakaka...

bojeng April 7, 2010 at 5:09 PM  

beb...spend kt PS3 plak...best siot!!!!

the.flyingtoyol.inc April 7, 2010 at 7:33 PM  

huhuhuhu..... syahdu!... mmg best n banyak nostalgia n kenangan manis, pahit, masam n masin kat JB dulu... huhuhu... miss lepak2 ngan loyai kat Ayob or Najmah .... huhuhu

Diana-k April 7, 2010 at 9:49 PM  

uilkkkk..balas2 sms dgn sapeee tuuu??? Haaaaaaaa..... Hohohoh

Loyai_Drift aka JoyTT April 13, 2010 at 12:26 AM  

jgn disebut Tun.. nanti wa termenung broo.. adoyai.. char kue tiow kerang.. huhuhuuuu...

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP