Wednesday, January 13, 2010

.:Semalam:.

hehe...trase nk tulis sket pasal life aku...asik pasal keje amik gambar je kan..sekali sekala kene la relax...

so..aku pilih care aku..relax tempat yang tak ramai org lepak...sorang²...ooopps...aku bukan la loser sgt sebab lepak sorang...cume aku suke sorang klu xde sape nk lepak ngn aku...awek?? die keje kt johor...so jauh...klu dekat mmg xde la sorang²...

semalam lepas amik phone member opis aku...zam...kt pj..die amik E71 kt member aku gak...Fendy...so kawan tolong kawan kepada kawan...ha...kan elok camtu...networking maju ooo camni klu melayu tolong melayu...

sket cte pasal zam dan E71...die suke sgt sampai die cium phone baru tu..hehe..mmg lame die admire kt phone tu..heheh..so aku pon suke la dapat tolong kawan aku memiliki phone impian die...hehehe...


gambar diatas adalah snap pertama E71 Zam...driver die yang bawak die ke PJ...jmp atuk...hahah...benti tepi jalan sesuke ati pastu wat sesi jual beli kat tepi jalan tu jugek..hahaha kitorang mmg jenis suke hati..haha

ok la..pastu sampai opis...aku solat asar...siap2kan keje sket sebab aku kuar awal nk amik phone dak Zam ni...takpe aku balik lambat sket ganti minit yang kuar tu...hehehe...so...phone aku kene BARRED time ni..so Maxis telah membebankan badan aku soh pegi Alamanda sbb nk bukak kan line ni balik...haish...laju tol bill kami...Maxis korang tipu ke ape ni????

so...sebab g awal kan...aku lepak kedai maxis tu lame sket...tanye2 pasal iPhone 3Gs...ehehe..saje tanye..kot kot mampu...tapi interest aku tak berape ke situ...haha..sebab plan 2010 aku lain sket...

so aku mencari satu tempat nk lepak minam...aku xmo makan sebab jap lagi aku nk main futsal friendly ng JPA...heheh...so kene la jage perut n stamina sket...
so aku pilih tempat yang ade kt ujung tu sebelah Starbucks...ape name tah kedai die...tapi jual donut jek..hahaha kedai EPAL BESAR....hahahah

sambil melayan lagu DEWA19 ngn iPod aku...aku order air panas cokolat cookie...hehehe...SMART!!


ha ni la suasana tempat minam aku...sorang² beb....layan tgk org...org tgk aku pelik..hahaha..kt kedai tu aku je sorang yang lepak kt krusi2 dorang tu..sebab org beli donut sume tapau jek kan..
hahaha..

so bertemankan iPod yang menyerikan idup aku dgn dendangan hebat lagu Nobody oleh WG...
ape itu WG???
WG bersamaan dengan WonderGirls...hahaha...gile lah aku...pastu layan ke$ha plak....hahaha..

donut tu adalah FREE klu korang beli air kt EPAL BESAR...so mmg layan...best..aku mmg sangat suke gila donut kosong...best mantap!!!


aaa...aku suke GILEEEEE design mug ni..mane nk dapat...klu aku jmp ni trus sambar ni...smart gile design die...argh..rase nk curi je semalam...



ha....ni la pemandangan aku semalam...simple...aku nk cadang kan la...korang letak la magazine ke kt kedai korang...klu ade org jenis cam aku nk lepak...kompom memerlukan magazine tau...hish...bukan susah pon...mag NG bukan mahal sgt pon...NG bukan NarrowGurls ke NakedGirls ke OK....NG ialah National Geographic...haha




ha...ni la tuan punye badan..
hehehe...muke letih...layan bosan sebenar nye..tapi leh senyum lagi...kekeke...
so aku lepak dalam sejam kt situ sorang2....sampai mase aku g main futsal...
make my life healthier...hehehe...

ok da abisssss.... bye....salam...

4 iDeas:

Diana-k January 13, 2010 at 7:00 PM  

eh ehh claim iPod AKU plakk...
muahaha..

nakkkk balikkkk.... sangappp kt opisss.... (da rosakkan hp orang sangap ler...huhuh..yer la yer la nanti bayor lerrrr coz repair)..

aper iPod tu baju dier tanggal??
pakaikan balikkk....

Anish77 January 14, 2010 at 11:03 AM  

Woi bebudak... Hal rumahtangga jangan cerita kat orang.. waaakakaka

narutet January 18, 2010 at 11:45 PM  

salam bro.cantek gambo.ingat aku lagi?junior ko kat shams dulu.huhu

Loyai_Drift aka JoyTT February 21, 2010 at 11:13 AM  

laaa.. jejak kasih rupanya.. siap jumpe junior plk... waaakakakaka.. iPod pinjam rupanya.. waaakakakaka.. ko tak patut ar DK bising-2 kat cni.. merah ar jerawat dia.. adoyaiii.. waaakakakaka

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP