Thursday, November 12, 2009

.:Wedding's Promotion:.

This is my sample album, custom album...im here that my customer happy bout my quality...thanks to Oga one of my friends sebab kenalkan kawan die tu kt aku...so guys...klu nk bajet photographer...can contact me k..heheh...





ni kulit depan album tu...wat u want i jus make it...btol ke ayat ni?
hahaha



ni lak part belakang nye...hehehe...boleh la kan...

2 iDeas:

miss diamond December 18, 2009 at 10:50 PM  

nice...by the way..i xtau sgtla psl shoot2 ni..but juz wanna give my view so that u can improve..i think u can find other suitable background,which is more natural,gmbar cantek,tapi gaya brides tu kn lbh natural,kn study byk lg sal gaya ni,ur ar not just a phtographer but also director~
hehe..

Pok.Pok December 28, 2009 at 7:50 PM  

background dah ok kalau nk guna yg camtu. tapi kena timbulkan subjek/lower kan background kot. sebab xnak mud for the excitement of the brides terganggu biler org tgk gamba ni. masalahnye, aku nye komen ni dah nampak cam poyo la lak.

ko xnak power lak editing..konpem sayur2 je.

analogy mmg nampak jelas. cantek dan terbaek.

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP