Monday, September 7, 2009

.:phi² island lagi:.

hehe..dah lame kan...baru nk update...heheh...xpe lah..aku update je lah skang ni...bace lah dgn jaye nye ye...no editing edition...hhehehe..

ha....cantik kan...crystal clear lagi air die tau...first time aku g tempat2 camni...bersyukur sgt sebab aku ade gak peluang nk g tempat2 camni...hehehe...

woh....nothing to say la kan..ehehe..aku nk up kan sket pixs ni nnt...aku nk wat cover album ni..hehehecantik kan kan kan..

pakcik yang reti ckp melayu...senang je kitorang ngn die ni...takyah ckp omputih..penat nk translate..haha

apsal ni?
ehehehe....best woo time ni..

"cerita tentang seseorang tentang kehidupan" woah!! haahaha




senja nan merah...wow...hahaha...ok la tu...pemandangan senja kt sane la...hurm...klu nk kasi cantik sket...aku kasi silhoute lagi ni...hahaha tp memandangkan aku ditahap M...so biar je camni dulu...murung dgn kerosakan CF lagi ni..huhu

kitorang berlima tp dlm gmbr ni kompom la berempat jek kan...si Marco tu tolong snap gmbr ni...Marco tgn tak bedung dem!

hurm....klu aku masuk LR ...bende pertama aku akan btolkan alignment gmbr ni...hehehe...tp takpe...korang tgk the original la ye..hehehe...cantik tak?


men in orange....wat a sunset kan....thanks to Toyol...present COKIN kat aku...

wehuuu...awan awan...pakai CPL...Toyol ajar gak ni kegunaan CPL ni...korang tgk tu...kepul2 duh...cantik nye...hehehe

0 iDeas:

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP