Monday, July 13, 2009

.:review for the latest job:.

assalamualaikum....entry ni khas la wa buat tuk this newly wed...billy and iera...dorang ni sooooo sweet....walaupon si iera ni amat la susah nk senyum sesungguh...but lepas billy ni ngusik...senang je die senyum...ye la...dady die yang ngusik...ha....billy pgl iera ni mummy...hehe...wa terdgr la bro..

ok...sekitar majlis 2 hari...sabtu dan ahad (11-12 julai 2009)...wa sebagai official photographer...thanks to oga coz kasi aku can ni...dun worry la oga...wa wat the best tuk lu n billy...so pas ni leh promote kt memane kawan lu yang lain...hehehe...

sabtu tu majlis akad nikah nye...so aku wat la kt masjid dlm penjara tu...pergh..bernanah pinggang aku naik moto dari ceras nk ke sg.buloh nye penjara ni...tp ape leh wat...hahaha...so...shot dorang sampai petang...penat?? memang penat but...happy la sebab aku tgh menggembirakan org kan...hahaha...so gmbr aku leh up sket2 jek...

second day hari persandingan dorang...hurm...ok...new in this field...so..aku kene wat leklok la kan...ni majlis org...so kene wat yang terbaik...aku amik shot yang penting jek...

so kt bawah ni ade beberape gmbr untuk sume org preview hasil kerja tgn dan otak wa....so persila lah tgk ye....n komen mane patut....

so klu sape yang tgk ni nk kawin n cari photographer pada harge yang SANGAT berpatutan....call aku...hehehe

adakah iera tgh pikir bape org anak die akan lahirkan??? hahaha...layan je la billy...

pada mula nye ku rasakan billy ni convert....rupe2nye die memang cam chinese...hehehe...senyum lebih sket...kompom wa xnmpk mate die dah...hehe..anyway...billy sangattttt sempoi dlm posing memosing....great bro!!

manis tak??? ahaha...dlm omputih nye...sweet tak??? hehehe....dorang sgt la sweet k....lepas je snap this pic....billy kene cubit ngn iera...hahaha...

nothing else....juz jenqphotography can tell u all by this...hehehe..

12 iDeas:

lima-alpha-november July 13, 2009 at 7:23 PM  

lor... billy manager cynna bar rupenye...

lima-alpha-november July 13, 2009 at 7:25 PM  

wa suka gambar kaki beb... ada style.. teruskan usaha anda

bojeng July 13, 2009 at 8:03 PM  

thankss....akan diterusan usaha ini..
ehehehe....

the.flyingtoyol.inc July 14, 2009 at 1:47 AM  

.... btol btol... aku sokong... berusaha lebih gigih lagik... masa bertambah banyak sekarang.... Dating time dah tak de... Sebulan sekali jek g JB - dating... So boleh tingkatkan usaha gigih anda.... ahahahaha......

Leeza Rule July 14, 2009 at 8:40 AM  

cute..ur photo ada taste..good luck!

bojeng July 14, 2009 at 9:03 AM  

hwahwahwa...encik tuzyul....tgk dari gmbr tu...agak2 ade nmpk usaha bertambah gigih tak???

lima-alpha-november July 14, 2009 at 10:14 AM  

yer lah photo u ada taste... hehehehe.. ada perisa apa ye en jenglot?? spicy?? hahaha.. jgn marah eh leeza... gurau je..

Anonymous July 14, 2009 at 10:22 AM  

halo erman..hehe..if u dun mind,bisa kah send kan gambar kami cousin iera hari tu..ala .yg kita jadi pengkritik karoke wedding hari tu..hihi..faeza -dzq2@yahoo.com

Munirah Abd July 14, 2009 at 10:41 AM  

gamba kaki itu cantik..saya suka!!! keep it up!! :D

AJ PHOTOGRAPHY July 14, 2009 at 8:31 PM  

cun bro.. best ar tuh... lighting jer neh.. wa pon masih tak ckup lighting lg neh... adoyaii...

the.flyingtoyol.inc July 17, 2009 at 4:29 PM  

Inchik Jenglot Janggut - hehehehe.... nampak ada peningkatan ler.... teruskan ler usaha gigih anda tuuuu..... asik berbunge2 jer b4 this.... letih ler.... wakakakakakaka.......

bojeng July 17, 2009 at 5:35 PM  

hahaha....siot jek ko bro..
hahaha...thanks...
heheheeh....bunge2?? hish zaman mane nk bunge2....hahaha...

"hati ko sungguh keras roy....."
kate2 ni idola baru aku ni..hahahha

ENTRY²

THIS IS...

this is wat we call "blog"...hahaha...so my blog is about my life, my job, my hating, n my photography challenge!! so enjoy it!!
HOW MANY MY VISITOR DUDE??
Website Hit Counter

  © JENGPHOTOGRAPHY WEBSITE maintain by MR.ERMAN IBRAHIM 2009

Kembali ke | Back to ATAS | TOP